PÄÄSIVU

TULEVAT TAPAHTUMAT

FIGHT FESTIVAL

PÄÄSYLIPUT

TÖÖLÖN KISAHALLI

TULOKSET

VALE TUDO

KICKBOXING

MUAY THAI

GALLERIA

ARVOT

YHTEISTYÖKUMPPANIT

SUOMEN KAMPPAILUOPISTO

YHTEYSTIEDOT

REKISTERÖIDY

 

VALE TUDO

Vale tudo on portugalia ja tarkoittaa kaikki käy. Alunperin Brasiliassa käydyissä vale tudo -otteluissa ideana tosiaan on ollut, että lähes mikä vaan on ollut sallittua. Fight Festivalin vale tudo -ottelut käydään kuitenkin urheilullisimmilla säännöillä nykyisen MMA-suuntauksen (Mixed Martial Arts) suuntaisesti siten, että ottelut pysyisivät kuitenkin turvallisina.

Fight Festivalin vale tudo -ottelut käydään ammattilaissäännöin kaksi- tai kolmieräisinä. Erän pituus on viisi minuuttia ja erien välissä on minuutin tauko. Jokainen erä alkaa pystystä ja ottelijat nostetaan matosta takaisin pystyotteluun, jos matto-ottelu menee passiiviseksi tai jos näyttää siltä, että ground'n'pound ei tuota tulosta tai kumpikaan ottelija ei aktiivisesti hae lopetusta tai yritä parantaa positiotaan.

Fight Festival tekee yhteistyötä Suomen Vapaaotteluliiton ja monien ulkomaalaisten MMA-liittojen, managereiden, agenttien ja promoottoreiden kanssa. Aktiivisella yhteistyöllä pyritään takaamaan Fight Festivaleille korkea taso sekä luomaan suomalaisille ottelijoille kisamahdollisuuksia ulkomailla. Tärkeimpänä kuitenkin näemme korkealuokkaisten ottelujen saamisen Suomeen ja sitä kautta lajin juurruttamiseen kotimaiseen kamppailulajien valikoimaan. Vapaaottelun kansallisena kattojärjestönä toimii Suomen Vapaaotteluliitto.

Lisätietoja Suomen Vapaaotteluliiton sivuilta >>>>>2008 (c) Espoon Kehähait ry