PÄÄSIVU

TULEVAT TAPAHTUMAT

FIGHT FESTIVAL

PÄÄSYLIPUT

TÖÖLÖN KISAHALLI

TULOKSET

VALE TUDO

KICKBOXING

MUAY THAI

GALLERIA

ARVOT

YHTEISTYÖKUMPPANIT

SUOMEN KAMPPAILUOPISTO

YHTEYSTIEDOT

REKISTERÖIDY

 


FF33 THAINYRKKEILYSSÄ SUOMI VS ITALIA

Pok Jääskeläinen ja Gia Winbergin kohtaavat italialaiset vastustajat, kun molempien alkuperäiset ruotsalaiset kilpakumppanit ovat siirtyneet sairastuvan puolelle. Jääskeläinen saa vastaansa Alessandro Ramazzottin ja Winbergiä vastaan asettuu Patrizia Gibelli.

Jääskeläinen on kehässä todellinen show-mies, joka pyrkii kuluttamaan vastustajaansa niin fyysisesti kuin henkisestikin. Jahka tutut merkit pitävät paikkansa, taitava Jääskeläinen esittelee jippovarastonsa antia lauantaina Kisahallin kehässä. Ramazzotti viljelee hanakasti vahvoja takajalan potkuja sekä yläkoukkuja, joita suomalaisen tulee varoa.

Gia Winberg on monipuolinen ottelija ja potkii todella vihaisesti. Gia on viime aikoina panostanut erityisesti kyynärpäälyönteihin sekä polvipotkuihin, joten hän tulee varmasti hamuamaan osumia juuri näillä tekniikoilla. Gibelli on neljän vuoden takainen euroopanmestaruuskisojen pronssimitalisti sekä Italian mestari niin amatöörinä kuin ammattilaisenakin.

FF33 JOHAN VÄNTTINEN ENNAKKOVIDEO

Johan Vänttinen kohtaa Ranskan Mickael Leboutin ja tavoittelee voittoa luovutusotteella.FF33 JUKKA SAARINEN ENNAKKOVIDEO

Jukka Saarinen kohtaa Italian K1-mestari Domenico Deserion, tsekkaa ennakkovideolta Jukan ennustukset.FF33 JP VAINIKAINEN ENNAKKOVIDEO

Juha-Pekka Vainikainen kohtaa USA:n Tyler Hellenbrandin ja toivoo iskujuhlaa pystyottelun merkeissä.FF33 GIA WINBERG ENNAKKOVIDEO

Gia Winberg ottelee thainyrkkeilyn ammattilaisten Pohjoismaiden mestaruudesta Ruotsalaista kaksinkertaista EM-kultamitalistia Madeleine Vallia vastaan.FF33 MIKAEL SILANDER ENNAKKOVIDEO

Mikael Silander on harjoitellut kovaa ja toivottaa vahvan jenkkivastustajansa tervetulleeksi.FF33 JARKKO JUSSILA ENNAKKOVIDEO

Jarkko Jussila iskee potkunyrkkeilyn ammattilaisten maailmanmestaruudesta! Jussila tiivistää ottelusuunnitelmansa ennakkovideolla.FF33 JAMBA ENNAKKOVIDEO

Janne "Jamba" Elonen-Kulmala saa vastaansa sähäkän ranskalaisen.
Jamban suunnitelmat ovat kuitenkin selvät!FF33 JONI SALOVAARA ENNAKKOVIDEO

Joni Salovaara kohtaa WEC-mestaruudenkin iskeneen USA:n Chase Beeben. Joni kertoo ennakkovideolla tunnelmistaan ottelun alla.FF33 LUCIO LINHARES ENNAKKOVIDEO

Lucio Linhares iskee jäähyväisottelunsa UFC-veteraani Logan Clarkia vastaan. Tsekkaa videolta Lucion ennakkotunnelmat!FF33-TAPAHTUMASIVU FACEBOOKISSA

Fight Festival 33 -tapahtumasivu on nyt avattu Facebookissa. Tervetuloa!FF33 VIDEO TRAILERFF33: KESKUSTELUFOORUMI

Fight Festival 33 -keskustelufoorumi on avattu Pakkotoiston sivuille. Foorumilta löydät ennakkokatsaukset otteluihin ja siellä käydään tapahtuman jälkilöylyt. Pakkotoistolle tulee tapahtumasta myös kuvagalleria.

Keskusteluun > > >

FF33: LINHARES VS CLARK

Lucio "Spartan" Linhares iskee jäähyväisottelunsa FF33:ssa. Vastaansa Lucio saa USA:n Logan Clarkin, joka on Lucion tavoin esiintynyt myös UFC:n riveissä. Clark voitti UFC Fight Night 7:ssa Steve Byrnesin ja iski sittemmin kaksi voittoa UFC:n sisarorganisaatio WEC:ssä.

Lucio Linhares on Brasilian kansalainen, mutta edusti UFC:ssa Suomea, ensimmäisenä sitten Tony Halmeen. Linhares on iskenyt pääsoan vapaaottelu-urastaan Suomessa ja edusti maatamme myös M-1 Challengessa, jonka kautta hän ponnisti myös UFC:n rosteriin. Lucio sai UFC:ssa suoraan vastaansa huippu-ukkoja ja joutui taipumaan Rousimar Palharesille sekä Yushin Okamille.

Linhares on voittanut 26 ottelussaan kaksi UFC-veteraania: Sean Salmonin sekä Xavier Fouka-Pokamin, lisäksi Lucio on voittanut sittemmin UFC:hen nousseen Tor Troengin. Lucion muihin nimimiesten voittoihin lasketaan mm. voitot Karl Amassousta sekä Mikhail Zayatsista, jälkimmäisellä voitollaan Lucio lunasti UFC-sopimuksensa.

FF33: JUSSILA ISKEE MM-TITTELISTÄ

Jarkko Jussila iskee FF33:ssa potkunyrkkeilyn ammattilaisten MM-tittelistä Italian Alessandro Patrignania vastaan. Ottelu koskee WAKO-PRO välisarjan eli 66,8 kg mestaruutta. Jussila haastoi hallitsevan mestarin Andrea Colantonin, mutta tämä vetäytyy kehistä, eikä puolusta titteliään. Niinpä mestaruus laitetaan avoimeksi ja WAKO-PRO nimesi MM-otteluun Jussilan vastustajaksi Alessandro Patrignanin.

Kovanyrkkinen ja vauhdikas italialainen on hallitseva Euroopan mestari sarjaa ylempänä, joten Jussilalla on kova matsi edessään. Ottelun suunniteltu kesto on 12x2 min. Jarkko Jussila voitti keväällä potkunyrkkeilyn World Cupin Unkarissa sekä WKF-liiton MM-tittelin Papua-Uusi-Guineassa käymässään ottelussa.

FF33 KISAHALLISSA 5.10.2013

Fight Festival 33 isketään lauantaina 5.10.2013 klo 17 Töölön Kisahallissa. Vapaaottelun, potkunyrkkeilyn ja thainyrkkeilyn Suomen huiput mittaavat taitojaan kovia ulkomaalaisia vastaan. Luvassa on tuttuun tapaan kova kattaus!

FF32 MTV3 MAXILLA

MTV3 MAX esittää puolentoista tunnin koosteen Fight Festival 32 -tapahtumasta. Ensiesitys on lauantaina 3.11.2012 klo 23. Virittäydy kanavalle!

FF32 VOITTAJAVEIKKAUS

Pakkiksella on käynnissä Fight Festivalin tulosveikkaus. Kaikkien kymmenen ottelun lopputuloksen lähimmäs veikanneelle on luvassa palkinnoksi hulppea Fight Festival T-paita!

Voittajaveikkaukseen > > >

FF32 LIPPUINFO

Pääsylippujen ennakkomyynti jatkuu Lippupalvelussa perjantaihin 12.10. klo 14 saakka. Sen jälkeen loput liput tulevat ovimyyntiin, joka alkaa Kisahallilla lauantaina 13.10. klo 17.

Huom! Lippupalvelun mahdolliset noutamattomat varaukset vapautuvat myyntiin torstaina 11.10. klo 23.59.

FF32 MIKAEL SILANDER ENNAKKOVIDEOFF32 JONI SALOVAARA ENNAKKOVIDEOFF32 ENNAKKOKATSAUS

Petteri Maunu ja Jaakko Dahlbacka käyvät videolla läpi tulevan otteluillan antia. Fight Festival 32 isketään Töölön Kisahallilla lauantaina 13.10.2012 klo 18.FF32 J-P VAINIKAINEN ENNAKKOVIDEOFF32 NIKO PUHAKKA ENNAKKOVIDEOFF32 LUCIO LINHARES ENNAKKOVIDEOFF32: LINHARES VS DOERR

Lucio Linharesin alkuperäinen vastustaja Logan Clark on loukannut polvensa ja hänen tilalleen tulee USA:n Jake Doerr. Doerr otteli Vinny Magalhaesia vastaan M-1-mestaruudesta kevyessä raskaassa sarjassa, mutta on muuten otellut uransa keskisarjalaisena. Myös Linhares palaa tässä ottelussa hänelle tuttuun keskisarjaan, tosin ottelu on sovittu kahta kiloa virallista painoluokkaa ylemmäs.

FF32 VIDEO TRAILERFF32: PUHAKKA VS YOSHIDA

Espoon Kehähaiden Niko Puhakka kohtaa FF32:ssa UFC-veteraani Yoshiuki "Zenko" Yoshidan. Japanilainen on kolmen ottelun voittoputkessa kukistettuaan viime otteluissan mm. Phil "New York Bad Ass" Baronin ja judon euroopanmestari Ferrid Khederin.

Yoshida on kamppaillut ansiokkaan uransa lähinnä välisarjassa, mutta on nyt tiputtanut sarjaa alemmas. Puhakan ja Yoshidan ottelun painorajaksi on sovittu 158 paunaa eli 71,7 kiloa. Niko Puhakka on kuuden ottelun voittoputkessa ja on voittanut 12 ottelua viimeisimmästä 14 kamppailustaan. Puhakka on hallitseva KSW- ja Draka-organisaatioiden kevyen sarjan mestari.

FF32: KESKUSTELUFOORUMI

Fight Festival 32 -keskustelufoorumi on avattu Pakkotoiston sivuille. Foorumilta löydät ennakkokatsaukset otteluihin ja siellä käydään tapahtuman jälkilöylyt. Pakkotoistolle tulee tapahtumasta myös kuvagalleria.

Keskusteluun > > >

FF32: PÄÄSYLIPUT MYYNTIIN

Fight Festival 32 pääsylippujen ennakkomyynti Lippupalvelussa käynnistyy tiistaina 21.8.2012 klo 15. Pääsyliput maksavat 29 - 74 euroa. FF32 isketään Helsingissä Töölön Kisahallissa lauantaina 13.10.2012 klo 18.

Lippupalvelu > > >

FF32: LA 13.10.2012 TÖÖLÖN KISAHALLI

Fight Festival 32 isketään Töölön Kisahalissa lauantaina 13. lokakuuta alkaen klo 18. Luvassa on jälleen kivenkova pakkaus vapaaottelua, potkunyrkkeilyä ja thainyrkkeilyä. Kehään nousevat mm. Lucio Linhares, Niko Puhakka, J-P Vainikainen, Joni Salovaara, Mikael Silander, Jukka Saarinen, Jarkko Jussila ja Jere Flinkman!Vanhemmat uutiset > > >


2003 - 2013 (c) Espoon Kehähait ry