UKK

Tällä sivulla on vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Sisältääkö harjoitus-, jäsen- tai kurssimaksu vakuutuksen?
Vain potkunyrkkeilyn peruskurssi sisältää vakuutuksen, tarkemmat ohjeet saat kurssin ohjaajalta. Muut kurssit ja ryhmät eivät sisällä vakuutusta – jokainen vastaa itse oman vakuutusturvansa järjestämisestä. Suosittelemme jokaista harjoittelijaamme hankkimaan vakuutuksen, joka kattaa myös kamppailu-urheilun harjoittelun. Kilpailijoilla pitää olla vakuutus, joka kattaa myös kilpailutilanteet. Lähes kaikilla lajiliitoilla on tarjolla OP:n lisenssivakuutus, jonka voi hankkia Suomisport-palvelusta.
Potkunyrkkeilyn lisenssivakuutus > > > >
Vapaaottelun lisenssivakuutus > > > >
Krav magan lisenssivakuutus > > > >
Kilpa- ja kuntonyrkkeilyn lisenssivakuutus > > > >
Thainyrkkeilyn lisenssivakuutus > > > >

Mihin voin pysäköidä autoni tullessani harjoituksiin?
Voit pysäköidä auton parkkipaikallemme, joka sijaitsee Suomen Kamppailuopiston eteläpuolella, parkkipaikalle ajetaan Riihitontuntien puolelta. Myös Riihitontuntien loppupäässä olevan toimistotalon pihasta löytyy laillisia parkkipaikkoja. Huom. Haluamme säilyttää hyvät välit naapurustoomme, joten älä missään nimessä pysäköi autoasi luvattomasti naapureidemme pihojen parkkipaikoille, äläkä tuki pelastusteitä yms parkkeeraamalla autoasi luvattomille paikoille. Kiitos!

Miksi pitää tulla puhtaana treeneihin?
Harjoituksiin pitää tulla puhtaana ja puhtaissa vaatteissa, jotta harjoitustilamme säilyvät puhtaampina ja raikkaampina. Lisäksi hygieniasta huolehtiminen estää kaikenlaisten pöpöjen leviämistä. Väännetääs tämä vielä rautalangasta: puhtaat vaatteet tarkoittavat sitä, että kaikki harjoituksissa käytettävät vaatteet pitää pestä harjoitusten jälkeen ennen kuin niitä voi käyttää seuraavissa harjoituksissa. Jalat pitää aina pestä ennen harjoituksia, kun harjoitellaan paljain jaloin. Huom! Hygieniaohjeidemme laiminlyönti on peruste harjoittelun eväämiselle ja toistuva hygieniaohjeiden laiminlyönti johtaa porttikieltoon.

Saako sairaana urheilla?
Ei saa. Sairaana urheileminen saattaa johtaa hyvinkin vakaviin jälkitauteihin ja lisäksi pöpöt tarttuvat muihin harjoittelijoihin, jos tulet sairaana harjoituksiin. Flunssan jälkeen pitää levätä vähintään kaksi kuumeetonta päivää ennen harjoituksiin tulemista. Huom! Myöskään märkäruven kanssa ei saa harjoitella, koska tauti tarttuu muihin hyvin helposti.

Saanko hakata mummoja kadulla?
Et. Opettamiamme taitoja saa käyttää ainoastaan kamppailusalilla tai -kilpailuissa asianmukaisissa olosuhteissa. Itsepuolustustilanteessa saat käyttää kamppailutaitojasi hätävarjelun rajoissa rikoslain 4. luvun 4. pykälän mukaisesti.