Alkavat kurssit

Haasta itsesi, kamppailulajien kurssit alkavat!

Suositut peruskurssimme alkavat elokuussa. Varaat paikkasi alkavalta peruskurssilta maksamalla 20 euron varausmaksun Espoon Kehähaiden pankkitilille FI27 8000 1670 3248 55 (Swift: DABAFIHH) ja laittamalla maksun viestiksi nimesi, puhelinnumerosi ja lajin, jonka kurssille ilmoittaudut, esim. “Vilma Vapari, puh. 0501234567, vapaaottelun peruskurssi, varausmaksu”. Kurssit täyttyvät aina ilmoittautumisjärjestyksessä varausmaksujen tiliytymisen mukaan. Varausmaksua ei palauteta mikäli et syystä tai toisesta tulekaan kurssille.

Varausmaksu hyvitetään kurssin kokonaishinnasta ja varausmaksua vastaan saat käydä kaksi kertaa kurssin harjoituksissa ennen kurssin loppusumman maksamista. Loppusumman voit maksaa joko pankkisiirrolla seuran tilille tai seuran asiakaspalvelutiskillä kortilla (Visa, Mastercard, Visa Electron, kotimaiset pankkikortit), ePassilla, Eazybreikillä, liikunta-/kulttuuriseteleillä (Smartum/Edenred) tai TYKY-kuntosetelillä.

Saat lisätietoja sähköpostilla osoitteesta info@kamppailuopisto.com sekä puhelimitse
numeroissa 09 461 415 ja 040 757 1191. Tervetuloa!

Huom! Kurssin alkamisaika saattaa muuttua mahdollisten koronarajoitusten takia. Aloituspäivän siirtyminen ei vaikuta kurssin kestoon ja sisältöön.


Kaikki harjoitukset pidetään Suomen Kamppailuopistolla Espoon Niittykummussa osoitteessa Kotitontuntie 5.

Alkeisryhmiin voi liittyä ilman aikaisempaa kokemusta kamppailulajeista. Alkeisryhmissä harjoitellaan lajin perusteita ja nostetaan kuntoa. Aiemmin harrastaneet voivat liittyä suoraan tasonsa ja tavoitteidensa mukaisiin ryhmiin.