Theo ja Make ottelivat Cagessa

Espoon Kehähait osallistui Cage 58 -iltamaan kahden kilpailijan voimin

Espoon Kehähaiden vapaaottelijat esiintyivät 22. huhtikuuta Kultuuritalon Cage 58 -iltatapahtumassa kahden vapaaottelijan voimin. Markus Rytöhonka kilpaili illan kakkospääottelussa ja Theo Kolehmainen iski kisojen avausottelussa.

Markus Rytöhonka kohtasi 68 kiloisten ammattilaisottelussa Italian Walter Cogliandron. Markus käytti italialaista avauserässä hämärän rajamailla, mutta tämä pääsi onnekseen matossa huilaamaan ja kokoamaan itsensä, erä kirjattiin kuitenkin selkeästi espoolaisen nimiin. Rytöhonka aloitti myös toisen erän osuvaisesti, mutta Cogliandro pääsi yllättämään matossa anaconda-kuristuksellaan ja kirjasi voiton nimiinsä. Tappiosta huolimatta Rytöhonka otteli hyvin ja osoitti selkeitä kehittymisen merkkejä.

Theo Kolehmainen sai 77,1-kiloisissa vastaansa IMMAF-säännöin Norjan Artur Abubakarovin. Kolehmainen pääsi ajoittain pelipaikalleen eli iskemään tuhteja osumia kaksin käsin, mutta vastustaja kirjasi painikontrollilla itselleen kaksi erää. Theo kampesi norjalaisen alasvienneistä takaisin pystyyn, mutta kärsi tiukan taiston päätteeksi hajaäänitappion.