Eetu iski kahdesti Ahjolla

Espoon Kehähaiden Eetu Kanniainen otteli kahdesti Keravan Suomi MMA Cupissa

Espoon Kehähait osallistui 15. huhtikuuta Suomi MMA Cupiin Ahjo Training Centerillä Keravalla. Eetu Kanniainen pääsi tositoimiin ja harjoitusotteluissa nähtiin espoolaisista Meah Stiller ja Dlovan Omarsabir.

Eetu Kanniainen kohtasi MMA Imatran Aleksanteri Hanskin A-junioreiden 71-kiloisissa. Eetu esitti vahvaa pystyottelua, mutta Hanski hallitsi erien loppuja vieden pistevoiton nimiinsä aktiivisuudella ja parilla alasviennillään. Eetu otteli kahdesti ja sai toisessa ottelussaan vastaansa MMA Imatran Mika Auralan. Espoolainen toteutti ottelusuunnitelmaansa täydellisesti, otti alusta alkaen kuskin paikan pystyottelussa ja vei matsin nimiinsä oikeutetusti kaikin tuomariäänin.

Meah Stiller otti harjoitusottelussaan mittaa MMA Imatran Amalia Hanskista B-junioreiden 65,8-kiloisissa. Meah kirjasi hyvin osumia pystyssä ja puolusti painitilanteita hyvin, mutta imatralainen onnistui ottelun lopussa alasviennissään ja pääsi Meahin selkään. Voittajaa ei julistettu, koska kyseessä oli harjoitusottelu.

Dlovan Omarsabir otti lyhyellä varoitusajalla harjoitusottelun MMA Imatran Mikail Eroglua vastaan 77-kiloisissa IMMAF-säännöin. Molemmat esittivät hienoja otteita pystykamppailussa, mutta toisessa erässä Dlovan vei vastustajansa mattoon ja sai imatralaisen taputtamaan sivukuristukseen. Molempien kädet nostettiin lopuksi ilmaan, olihan kyseessä ratkaisematon harjoitusottelun hengen mukaisesti.

Espoon Kehähaiden kulma-avustajina ahersivat Janika Antinmaa ja Janne Elonen-Kulmala.