Potkunyrkkeilyn peruskurssi huipentui vyökokeeseen

Peruskurssilaiset suoriutuivat hienosti ensimmäisestä vyökokeestaan

Potkunyrkkeilyn kevätkauden peruskurssi huipentui maanantaina 13.3. keltaisen vyön kokeeseen. Ryhmän tiivis ja motivoitunut harjoittelu näkyi vyökokelaiden hyvänä teknisenä tasona. Kurssin pääpaino oli lajin perustekniikoissa, niiden soveltamiseen liittyvissä taitotasoa kehittävissä harjoitteissa sekä fyysisten ominaisuuksien kehittämisessä. Ryhmän vastuuohjaajana ansioitui Patrik Sundgren.

Ryhmä jatkaa toistaiseksi treenaamista samoilla harjoitusajoilla omana ryhmänään ennen kuin heidät yhdistetään harrastajiin. Peruskurssin jälkeiseen harjoitteluun tuo monipuolisuutta moninaiset pariharjoitukset sekä uusien tekniikoiden harjoittelu. Tuntumaa kontaktiin aletaan hakea kontrolloitujen tehtäväharjoitteiden kautta.

Keltaisen vyön suorittivat:
Gasnikov Nikolai
Hautaluoma Niko
Huisman Jari
Hytti Ceela
Jusslin Elias
Juva Alari
Karkkila Leo
Kulevits Kristjan
Kärkkäinen Anna
Lagus Jarkko
Loos Renaldo
Rantanen Petra
Raunio Janne
Saar Toomas
Sirro Leevi
Sundgren Robin
Varis Ville

Vyökokeet vastaanotti Suomen Potkunyrkkeilyliiton graduointivaliokunnan varapuheenjohtaja Petteri Maunu 6.dan.