Kolehmainen ja Himanen voittoihin IPK Invitationalissa

Kautta aikain ensimmäinen IPK Invitational oli loppuun myyty

Espoon Kehähait osallistui kahden vapaaottelijan voimin lauantaina 11. maaliskuuta Pitäjänmäellä järjestettyyn IPK Inivitationaliin. Espoolaisista kutsukilpailuihin osallistuivat Theo Kolehmainen ja Sami Himanen, molemmat ottelivat kansainvälisillä IMMAF-säännöillä.

Theo Kolehmainen sai 77,1 kilon välisarjassa vastaansa GB Gymin Yvan Kasongon. Ottelun ensimmäinen ja kolmas erä olivat tasaisia espoolaisen hallitessa pystyottelua ja helsinkiläisen onnistuessa alasviennissään. Toinen erä oli kuitenkin Theon vahvaa dominointia ja hän kirjasikin hyvätasoisen ottelun täyden ajan jälkeen nimiinsä tuomareiden yksimielisellä päätöksellä.

Sami Himanen otti 65,8 kilon höyhensarjassa mittaa Loop Martial Artsin Ahmed Al Nadysta. Helsinkiläinen aloitti ottelun väkevällä pystyhyökkäyksellään ja Himanen vei ottelun tonttiin. Espoolainen dominoi matossa ja tuomari keskeytti ottelun avauserän viimeisellä minuutilla, kun Nady ei enää kyennyt puolustamaan itseään Samin vahvaa Ground and Poundia vastaan. Täten voitto matkasi Espooseen ensimmäisen erän teknisellä tyrmäyksellä.