Kehähaiden vapaaottelijat liekeissä MMA Bashissa

Espoon Kehähait osallistui MMA Bashiin tällä kertaa kolmen kilpailijan voimin

Espoon Kehähaiden vapaaottelija osallistuivat 5. maaliskuuta Helsingissä MMA Bash -kilpailuihin GB Gymillä. Kisahäkkiin nousivat Eetu Kanniainen, Guglielmo Bartolini ja Abdulrahman Tagabi.

Eetu Kanniainen kävi A-junioreiden 65,8-kiloisissa kaksi ottelua. Ensimmäisessä ottelussaan Eetu kohtasi GB Gymin Joonas Nordenswanin. Ottelu oli tiukka, mutta Nordenswan osui enemmän ja voitti kaikin tuomariäänin. Toisessa matsissaan Eetu sai vastaansa isäntäseuran Niilo Carlssonin. Vauhdikkaassa kohtaamisessa vaihdettiin lyöntejä ja potkuja hanakasti. Eetu sai muutaman kerran vietyä vastustajansa myös tonttiin, mutta matossa tilanteet kääntyivät puolin ja toisin. Eetu puolusti päätöserässä menestyksekkäästi vastustajansa kolmiokuristuksen, mutta ottelu kirjattiin lopulta hajaäänin Carlssonin nimiin.
- Eetulle siis kaksi hopeaa, mutta nuorella miehellä on loistava asenne. Tästä saadut opit viedään treenisalille ja tullaan vahvempana takaisin, valmentaja Janika Antinmaa lupasi.

Guglielmo “William” Bartolini otteli kansainvälisin IMMAF-säännöin GB Gymin Jason Härköstä vastaan yhtä painoluokkaa normaalia sarjaansa ylempänä eli 65,8-kiloisissa. William voitti tilanteet niin pystyottelussa kun painissakin ja sai vastustajansa mattoon kaikissa erissä. Espoolainen voittikin vauhdikkaan ja viihdyttävän ottelun ansaitusti kaikin tuomariäänin.

Debytantti Abdulrahman “Abu” Tagabi kilpaili A-junioreiden 65,8-kiloisissa kaksi ottelua. Tagabi sai avausottelussaan vastaansa isäntäseuran Niilo Carlssonin. Abu aloitti räväkästi ja dominoi ensimmäistä erää. Espoolainen vei toisessa erässä vastustajansa väkevästi tonttiin ja otti lopetusvoiton anakondakuristuksella. Abu otti toisessa matsissaan mittaa GB Gymin Daniel Hietaharjusta. Tagabi vei Hietaharjun nopeasti mattoon ja kirjasi voiton ensimmäisen erän triangelikuristuksella.