Sara Nurmi voitti Seinäjoki Fight Nightissa

Sara Nurmi kamppaili Seinäjoella uransa viidennen MMA-ottelun

Espoon Kehähaiden Sara Nurmi kilpaili 25. helmikuuta vapaaottelun Seinäjoki Fight Night -iltatapahtumassa. Saran ottelu käytiin 55 kilon catchweight-painoluokassa kansainvälisin IMMAF säännöin.

Rytmikorjaamon häkissä Nurmea vastaan asettui MMA Seinäjoen Terhi Säilä. Vauhdikas matsi käytiin kaikilla vapaaottelun osa-alueilla espoolaisen hallitessa pystykamppailua. Sara napsi osumia pystystä, mutta joutui painitilanteissa välillä alimmaiseksi. Vastustaja ei tosin saanut matossa vahinkoa aikaan ja Nurmi taiteili matossa jopa yhden lopetusyrityksen. Voitto matkasi täyden ajan päätteeksi hajaäänituomiolla Espooseen.

- Sara otteli todella hienosti ja toteutti pelisuunnitelmaa hyvin. Matsissa näkyi selvästi treenatut jutut eli oikeilla raiteilla ollaan, kehui Pohjanmaan-turneella mukana ollut valmentaja Janika Antinmaa.