Vapaaottelijat kilpailivat Turussa

Idai, Sara ja Theo hakivat kisatuntumaa Turusta

Espoon Kehähait osallistui 28. tammikuuta Turun Suomi MMA Cupiin kolmen kilpailijan voimin, kun häkkiin nousivat Idai Ebrahimi, Sara Nurmmi ja Theo Kolehmainen. Kaikki Kehähaiden ottelijat kilpailivat IMMAF-säännöin.

Idai Ebrahimi kohtasi 83,9-kiloisissa MMA Seinäjoen Ville Volaman. Kaksikko kamppaili tasaisesti pystyssä, kun Idai osui vahvoilla potkuilla ja Ville väläytteli koukkulyöntejään. Espoolaisella oli painitilanteissa kaksi hyvää giljotiinikuristusta ja Ville esitteli puolestaan vahvaa mattolyömistä. Ottelu kesti täyden ajan ja voitto matkasi kaikin tuomariäänin Pohjanmaalle.

Sara Nurmi ei saanut omaan sarjaansa vastustajaa, joten hän nousi peräti 58-kiloisiin ja kohtasi GB Gymin Minttu Elgin. Pystyottelu oli tasaista, mutta Sara osui vastustajaansa suuremmalla frekvenssillä. Minttu sai kaadettua seinältä, mutta Saralla oli pitkään hyvä triangeliyritys ja voitti erän tämän turvin. Elg sai kahdessa viimeisessä erässä kaadettua espoolaisen aikaisemmassa vaiheessa ja hallitsi ottelu päältä. Pistevoitto kirjattiin Elgin hyväksi täyden ajan päätteeksi.

Theo Kolehmainen otti mittaa Jyväskylän Fight Clubin Anssi Rajalasta. Theo osui vahvasti lyönneillään läpi ottelun, mutta Anssi pääsi yhdenjalan kaadon kautta ajamaan useasti seinälle. Keski-Suomen edustaja piti ottelua häkkiä vasten ja kirjasi ajoittain kaadon nimiinsä. Tuomareille jäikin täyden ajan päätteeksi pähkittävää, mutta voitto matkasi Jyväskylään tuomariston yksimielisellä päätöksellä.