Abdelsalam vahvana pääottelussa Tanskassa

Abdelsalam El Gendy iski vakuuttavasti kutsukilpailujen pääottelussa Tanskan länsirannikolla Gilleleje Boxing Clubin 40-vuotisjuhlakilpailuissa

Espoon Kehähaiden Abdelsalam El Gendy iski nyrkkeilygaalan pääottelussa Tanskan Gillelejessä 14. tammikuuta. El Gendy sai vastaansa isäntäkaupungin ylpeyden Silas Gryholtin A-junioreiden 57-kiloisissa.

Kotikehän ottelija saapui kehään suuren maailman tyyliin ja hänen sisääntuloonsa oli selkeästi panostettu. Abdelsalam laittoi kuitenkin ottelun aikana kapuloita vahvasti tanskalaisen rattaisiin ja espoolaiset odottivat voittoa täyden ajan päätteeksi. Tanskalaistuomarit saivat kuitenkin pisteytettyä oman ottelijansa voittajaksi hajaäänin 3-2.

Abdelsalam El Gendy sai kyseenalaisesta tappiosta huolimatta Tanskan-kisareissusta hyvää kansainvälistä kokemusta. Abdelsalamin kulmamiehenä ahersi Mostafa El Gendy.