Theo Kolehmainen iski tyrmäysvoiton Imatralla

Theo Kolehmainen ratkaisi ottelunsa lyönneillään lauantain Suomi MMA Cupissa

Espoon Kehähait osallistui lauantaina 5.11. Imatralla Suomi MMA Cupiin kolmen kilpailijan voimin. Häkkiin nousivat Theo Kolehmainen, Eetu Kanniainen ja Agon Latifi.

Theo Kolehmainen sai miesten 77,1-kiloisissa vastaansa kokeneen Sports Academy no.1 edustavan porvoolaisen Kevin Niemisen. Theo paineisti liikkeellä ja haki vahvoja osumia varsinkin koukuillaan. Kevin puolestaan liikkui alta pois ja jakeli hyviä alapotkuja sekä suoria lyöntejään. Espoolainen puolusti alasvientiyritykset, kiristi ruuvia toisessa erässä ja väläytti myös potkuarsenaaliaan. Theo Kolehmainen kääntyi ottelemaan oikea kylki edellä ja yllätti vastustajansa etukäden hyppykoukulla leukaperiin kirjaten voiton tyylipuhtaalla tyrmäyksellä.

Eetu Kanniainen kohtasi A-junioreiden 65,8-kiloisten sarjassa Järvenpään Sisu Gymin kokeneen Rene Vainiomäen. Kanniainen otteli ensikertalaiseksi varsin ennakkoluulottomasti, etenkin kun vastustaja oli esiintynyt jo junioreiden maajoukkueessakin hyvin ottein. Eetun ja Renen ottelu käytiin kokonaisuudessaan pystyssä vartaloiskuja ja alapotkuja jaellen. Eetu yritti alasvientejäkin, mutta Vainiomäki puolusti menestyksekkäästi ja jaksoi pitää tempoa yllä loppuun saakka. Tasaisen ottelun voitto matkasi Järvenpäähän hajaäänin 2-1.

Eetu kamppaili toisenkin ottelun ja sai siinä vastaansa RAMM Tallinnan Henrik Jegonjanin. Espoolainen esitti jälleen vanhoja ja päättäväisiä hyökkäyksiä pystyssä. Kamppailussa nähtiin myös paljon seinäpainia, jossa ottelijat kääntelivät toisiaan ja hakivat vartalo-osumia. Kanniainen onnistui muutamassa alasviennissä, joista Jegonjan sai vahvannäköisen käsilukon ja giljotiinikuristuksen kiinni, mutta Eetu puolusti molemmat hienosti. Voitto matkasi Eetun hyvistä otteista huolimatta kaikin tuomariäänin Viroon.

Agon Latifi otti B-junioreiden yli 72 kilon sarjassa Sisu Gymin German Gildemanin. Agon aloitti reippaasti, pääsi heti iholle ja lähti hakemaan heittoa, mutta jäi valitettavasti kasan alimmaiseksi. Latifi lähti kääntämään itsensä päälle, mutta vastustaja haki näppärän triangeliotteen ja ketjutti sitä käsilukolla. Espoolainen taisteli kaikista lopetusyrityksistä sitkeästi, mutta hävisi ottelun lopulta tuomariäänin kokeneelle vastustajalleen.

Espoon Kehähaiden valmentajina Imatran turneella ahersivat Janne Elonen-Kulmala, Abdul Hussein ja Janika Antinmaa.