Tiia-Mari iski kultaa Ruskiksen Skaboissa

Tiia-Mari Rantakylä palkittiin kilpailujen parhaana naisnyrkkeilijänä

Espoon Kehähaiden nyrkkeilijät kilpailivat sunnuntaina 6.11. Ruskiksen Skaboissa Ruskeasuon liikuntahallilla Helsingissä. Kisakehään kapusivat Roni Patronen, Tiia-Mari Rantakylä ja Remo Giuseppe Francesco. Pasi Räsänen sai tyytyä harjoitusotteluun.

Roni Patronen kävi miesten 75-kiloisissa vauhdikkaan kamppailun Janakkalan Nyrkkeilijöiden Lauri Anttilan kanssa. Patronen hallitsi avauserässä pääosin kehätapahtumia vahvoilla iskuillaan, mutta toinen erä oli tasaisempi. Roni horjutti vastustajaansa päätöserässä ja kirjasi erän nimiinsä. Lopputulos oli kuitenkin yllättäen hajaäänituomio ja vieläpä vastustajan hyväksi. Hajaäänituomiota selittänee se, että näissä pienemmissä kilpailuissa ajetaan sisään myös kokemattomampia tuomareita. Arvostelutuomareista kokenein näki Patrosen oikeutetusti voittajaksi joka erässä.

Tiia-Mari Rantakylä kohtasi naisten 57-kiloisissa Forssan Nyrkkeilijöiden Emma Syyrin. Rantakylä oli elementissään, otteli hyvällä työmoraalilla ja napsi osumia niin vartalosta kuin yläkerrastakin. Tiia-Mari rytmitti otteluan aktiivisella etukädellään ja haki hyökkäyksiä kulmanvaihdoilla. Voitto kirjattiinkin espoolaisen nimiin ansaitusti kaikin tuomariäänin.

Remo Giuseppe Francesco sai miesten 75-kiloisissa debyyttiottelussaan vastaansa Ylä-Tikkurilan Kipinän Arianit Dorocin. Remo ahdisteli ulottuvaa vantaalaista koukuillaan, mutta kokeneempi Doroci vältti espoolaisen kovimmat pommit ja napsi voittoon oikeuttavat osumat. Pistevoitto matkasikin Tikkurilaan kaikin tuomariäänin.

Pasi Räsänen jäi miesten superraskaassa sarjassa ilman kilpaottelua, mutta kävi hyvän ja vauhdikkaan harjoitusottelun Järvenpään Kehäkarhujen Viljami Peltosen kanssa. Teemu Tietäväinen toimi harjoitusottelun kehätuomarina.

Espoon Kehähaiden kulmamiehinä ahersivat Petteri Maunu ja Timo Ryökäs. Kilpailujen parhaana naisnyrkkeilijänä palkittiin Espoon Kehähaiden Tiia-Mari Rantakylä ja kilpailujen parhaana miesnyrkkeilijänä palkittiin Karkkilan Pajan Oscar Varalahti.