Abdelsalam ja Alfred voittivat SM-kultaa

Espoon Kehähait oli SM-kilpailuissa B-junioreiden paras seura kahdella kultamitalilla ja yhdellä hopeamitalillaan

Espoon Kehähait osallistui viikonloppuna Kiimingissä nyrkkeilyn A- ja B-junioreiden SM-kilpailuihin neljän kilpailijan voimin. Nuorattuun neliöön nousivat Abdelsalam El Gendy, Alfred Hoxha, Yasen Ahmed ja Aleksi Hautaniemi.

Abdelsalam sai B-junioreiden 54-kiloisten loppuottelussa vastaansa Oulun Tarmon Werapat Jorapain. Espoolainen hallitsi kehätapahtumia ja vei kultamitaliin oikeuttavan pistevoiton ansaitusti nimiinsä. Tosin tuomio tuli vain hajaäänin, kun oululaistuomari kirjasi ottelun Jorapain hyväksi.

Alfred Hoxha kohtasi B-junioreiden 57-kiloisten välierissä Oulun Kehäkerhon Lauri Apajan. Alfred otti ottelun komentoonsa alusta alkaen ja kirjasi selkeän voiton kaikin tuomariäänin. Hoxha kohtasi loppuottelussa Oulun Tarmon Rune Forsmanin. Oululainen laittoi hyvin kampoihin, mutta Alfredin monipuoliset hyökkäykset takasivat kultamitalin ja voiton tuomariäänin 3-0.

Yasen Ahmed otti B-junioreiden 63-kiloisten välierissä mittaa Kuortaneen Kunnon Aaro Keltikankaasta. Yasen oli liikkeellä hyvällä työmoraalilla, vei ottelua selkeästi ja hoiti homman kotiin kolmannen erän keskeytyksellä. Espoolainen kohtasi loppuottelussa Uumajassa asuvan ja Ylä-Tikkurilan Kipinää edustavan Vihtori Lindströmin. Ahmedilla ei vielä riittänyt pelikirjassa eväitä kokeneen Vihtorin kampittamiseksi ja sai tyytyä hopeaan, kun Lindström vei loppuottelun nimiinsä 3-0.

Aleksi Hautaniemi osallistui A-junioreiden 67-kiloisiin ja kohtasi Slaughterhouse Boxing Clubin Ilkka Leppäsen. Aleksi loukkasi lämmittelyissä nilkkansa ja ei kyennyt sen myötä liikkumaan optimaalisesti. Espoolainen onnistui lyömään vastustajansa luvulle voitokkaassa avauserässä, mutta jäi itse ottavaksi osapuoleksi toisessa erässä ja kehätuomari keskeytti ottelun Leppäsen hyväksi.

Espoon Kehähaiden valmentajana SM-kilpailuissa ansioitui Nina Petander. Huoltajana uurasti Istref Hoxha. Isot kiitokset Ninalle ja Istrefille!