Edward Walls voitti tyrmäyksellä Kanadassa

Edward Walls ratkaisi ottelun tarkoilla ja räjähtävillä iskuillaan

Espoon Kehähaiden ammattilaisvapaaottelija Edward Walls kilpaili lauantaina 22. lokakuuta Kanadan Londonissa Prospect Fighting Championship -otteluillassa. Eddy sai vastaansa isäntämaan Michael Imperaton.

Kanadalainen kaatoi avauserässä Wallsin, mutta espoolaisella oli giljotiini kiinni alastulossa ja sai sen avulla käännettyä itsensä päällimmäiseksi mount-positioon. Brasilialaisen jujutsun mustavyö Imperato haki lopetuksia, jotka Edward Walls sai purettua ja ottelu jatkui taas pystyssä. Michael Imperato ryntäsi lyönneillään eteenpäin, mutta Eddy löi vastaan takakäden kohokoukun ja perään etukäden yläkoukun. Molemmat lyönnit osuivat tarkasti leuankärkeen ja Walls voitti ottelun ensimmäisen erän tyrmäyksellä.