Jonathan Kolehmainen hopealle Kultahanskaturnauksessa

Jonathan Kolehmainen nousi normaalia sarjaansa ylemmäs ja iski hopealle

Espoon Kehähaiden nyrkkeilijät osallistuivat 1. – 2.10. junioreiden Kultahanskaturnaukseen Vantaalla. Jonathan Kolehmainen kilpaili C-junioreiden 63-kiloisissa ja Yasen Ahmed kamppaili puolestaan B-junioreiden 63 kilon sarjassa. Alfred Hoxha jäi ilman vastustajia B-junnujen 60-kiloisissa.

Jonathan Kolehmainen sai suorassa finaalissa vastaansa Turun Jyryn pitkänhuiskean Tuukka Häkkisen. Kolehmainen haastoi avauserässä hyvin, mutta ottelun edetessä turkulainen hyödynsi ulottuvuusetuaan ja vei kultamitalin nimiinsä kaikin tuomariäänin.

Yasen Ahmed sai välierissä vastaansa Hämeenlinnan Kisan Hande Chin. Chi vei ottelun kokemuksensa ja hyvän työmoraalinsa turvin ansaitusti 5-0. Hämeenlinnalainen kirjasi myös loppuottelusta voiton kaikin tuomariäänin kukistaessaan Porin NMKY:n Juuso Huukin. Yasen sijoittui pronssille.

Espoon Kehähaiden kulma-avustajina ahersivat Timo Ryökäs, Mostafa El Gendy ja Theo Kolehmainen.