Veera ja Sami mitaleilla no-gi Finnish Openissa

Veera Nykänen sijoittui hienosti hopealle Suomen Brasilialaisen Ju-jutsun liiton No-Gi Finnish Openissa. Kuva: Jarno Nurminen

Espoon Kehähaiden Veera Nykänen, Sami Himanen ja Jyri Lehto kilpailivat Trio Sport Centerillä Vantaan Tikkurilassa 27. – 28. elokuuta brasilialaisen ju-jutsun no-gi Finnish Openissa. Veera kilpaili naisten eliten 65,5-kiloisissa, Sami kamppaili purppuravöisten 67,5-kiloisissa ja Jyri Lehto osallistui sinivöisten 79,5 kilon sarjaan.

Veera kohtasi avausottelussaan Gracie Barra Linköpingin Anna Bergin ja joutui taipumaan giljotiinikuristuksella. Toisessa ottelussaan Nykänen sai vastaansa Combat Academy of Finlandin Patricia Lehdon ja voitti ottelun kuristuksella. Lopuksi Veera Nykänen kohtasi vielä uudelleen Ruotsin Anna Bergin ja joutui taputtamaan käsilukkoon. Veera sijoittui sarjassaan hopealle.

Sami Himanen voitti ensimmäisessä ottelussaan Sisu Gymin Max Hynnisen giljotiinikuristuksella. Himasen tie nousi kuitenkin pystyyn toisella kierroksella, kun MMA Imatran Miro Honkanen vei pistevoiton nimiinsä. Sami sijoittui pronssille.

Jyri Lehto selvitti avauskierroksen Walk Overilla MMA Imatran Lauri Rannasta. Jyrin turnaus päättyi toisella kierroksella, kun Sisu Gymin Omar Tugarev vei voiton nimiinsä kuristuksella.