Markus Rytöhonka iski vahvasti Cagessa

Cage 55 oli nappisuoritus Espoon Kehähaiden tiimiltä

Espoon Kehähaiden ammattilaisvapaaottelija Markus Rytöhonka kilpaili lauantaina 3. syyskuuta Cage 55 -otteluillassa Helsingin Kulttuuritalolla. Makea vastaan asettui ruotsalainen Fernando Flores ja kolme-eräinen ottelu käytiin 65,8 kilon eli 145 paunan painoluokassa.

Rytöhonka esiintyi vahvasti avauserässä ja ottelu kävi jo lähellä loppua, kun Markuksen takakäsi kolahti kohdilleen lennättäen ruotsalaisen kanveesiin. Flores selvisi kuitenkin tästä, mutta erä kirjattiin selvästi espoolaiselle. Toisessa erässä Flores laittoi kapuloita rattaisiin ja pääsikin hieman niskan päälle, kun Rytöhonka joutui säästelemään paukkuja Floresin upotettua painavan potkun espoolaisen kylkeen. Toinen erä kirjattiinkin länsinaapurin nimiin. Markus Rytöhonka laittoi päätöserässä vielä kirivaihteen päälle ja väänsi kolmannen erän nimiinsä. Upeasti otelleen Maken käsi nostettiinkin oikeutetusti ylös täysiaikaisen ottelun päätteeksi.

Markuksen hienossa voitossa olivat vahvasti mukana kulma-avustajina ahertaneet Janika Antinmaa, Abdul Hussein ja Janne Elonen-Kulmala.