Cassandra Franck debytoi nyrkkeilyssä

Cassandra Franck käynnisti kisakautensa Trio Sport Centerillä lauantaina

Espoon Kehähaiden Cassandra Franck iski nyrkkeilydebyyttinsä lauantaina 3. syyskuuta Ylä-Tikkurilan Kipinän kilpailuissa. Cassandralle ei löytynyt vastaavan kokemuksen ottelijaa, mutta nyrkkeilyura saatiin käyntiin, kun vastustajaksi asettui jo nelisenkymmentä ottelua tahkonut Johanna Huttunen.

Franck haastoi hyvin ja iski aktiivisesti, mutta kokeneempi vastustaja löysi kuitenkin paikat iskuilleen ja napsi voiton kaikin tuomariäänin 3-0. Vaikka kultamitalia ei nyt tullutkaan, osoitti Cassandra kuitenkin hyviä otteita ja tästä on hyvä jatkaa.

Abdelsalam El Gendy sai kilpailujen yhteydessä ottelusparria Turun Urheiluliiton Hussen Haidarin kanssa. Molemmat pojat matkaavat loppukuussa Italiaan B-junioreiden EM-kilpailuihin.

Espoon Kehähaiden kulmamiehinä Tikkurilan kilpailuissa ahersivat Petteri Maunu ja Timo Ryökäs.