Jyri Lehto voittoon Savonlinnan Fight Nightissa

Kehätuomari Mika "Moukari" Sinkkonen keskeytti epätasaiseksi käyneen ottelun jo avauserässä

Espoon Kehähaiden vapaaottelija Jyri Lehto kamppaili voitokkaasti lauantaina 16.7. Savonlinnan Fight Night Huwila Areenassa. Jyri kilpaili 77,1 kilon sarjassa kansainvälisillä IMMAF-säännöillä.

Lehto sai vastaansa Savonlinna Fighters Housen Jari Löppösen. Espoolainen tiputti isäntäkaupungin ottelijan kanveesille jo ottelun toisessa iskujenvaihdossa kovalla takakäden suorallaan. Espoolaiskulmassa luultiin ottelun keskeytyvän tähän, mutta Löppönen kuitenkin virkosi ja nousi takaisin jaloilleen. Hetkeä myöhemmin Jyri osui etukäden suoran jälkeen takakäden koukulla ja savonlinnalaisen polvet notkahtivat. Tässä kohtaa tuomari tuli väliin keskeytti ottelun. Jyri Lehto vei ottelun nimiinsä avauserän teknisellä tyrmäyksellä ajassa 50 sekuntia.

Espoon Kehähaiden huoltajina savon turneella ansioituiva Janne Elonen-Kulmala ja Janika Antinmaa.