Petteri Maunu suoritti kansainvälisen valmentajakoulutuksen

Petteri Maunu (vas) on suorittanut IBA one-star -valmentajakoulutuksen. Kouluttajana toimi ukrainalainen menestynyt valmentaja Sergej Glushchenko (kesk). Myös Porin NMKY:n Lasse Seppälä (oik) suoritti menestyksekkäästi koulutuksen. Seppälä on suomalaisten nyrkkeilyvalmentajien eliittiä, sillä hän on valmentanut kymmeniä suomenmestareita sekä viimeisimmän suomalaisen nyrkkeilyn miesten olympiamitalistin (Jyri Kjäll 1992 Barcelona).

Espoon Kehähaiden valmentaja Petteri Maunu on suorittanut nyrkkeilyn kansainvälisen liiton IBA:n valmentajakoulutuksen, joka edellytetään valmentajilta merkittäviin kansainvälisiin turnauksiin. Petteri suoritti koulutuksen Viron Pärnussa ja kouluttajana toimi Ukrainan U22-maajoukkueen päävalmentaja Sergej Glushchenko.

Koulutuksessa käytiin monipuolisesti läpi mm kansainväliset kilpailusäännöt, lajitekniikan opettamista, yksittäisen harjoituksen suunnittelua, ryhmän hallintaa, vuosisuunnitelman laatimista, fyysisten ominaisuuksien harjoittelua, ravintovalmennusta, painonpudotusta ja kulmatyöskentelyä. Koulutukseen osallistui kokeneita valmentajia Suomesta, Virosta ja Latviasta.