Jesse Urholin ohjasi MMA-seminaarin Kamppailuopistolla

Seminaarilla harjoiteltiin alasvientejä, mattokontrollia sekä ground'n'poundia

Porilainen ammattilaisvapaaottelija ja mattokamppailun erikoisosaaja Jesse Urholin ohjasi lauantaina MMA-seminaarin Suomen Kamppailuopistolla. Seminaarille osallistui viitisentoista Espoon Kehähaiden vapaaottelun ja brasilialaisen ju-jutsun taitajaa.

Yksipäiväinen seminaari koostui kahdesta erillisestä harjoituksesta. Seminaarin ensimmäisissä treeneissä keskityttiin yhden jalan alasvientiin ja sen eri variaatioihin. Toisen harjoituksen teemana oli halfguard-position kontrollointi päältä yhdistettynä mattolyömiseen. Tästäkin harjoiteltiin useampaa eri variaatiota, joita sitten lopuksi testailtiin erien merkeissä.
- Harjoitusten anti oli ehdottomasti hyvä, sopii meidän pelikirjaan, Espoon Kehähaiden valmentaja Janne Elonen-Kulmala ylisti.