Kehähaiden nyrkkeilijät iskussa Vantaalla

Espoon Kehähaiden nyrkkeilijät iskivät Tikkurilan kilpailuista kolme kultamitalia sekä taistelijan palkinnon, kuvassa oikealla voitokkaasti debytoinut Aleksi Hautaniemi

Espoon Kehähait osallistui lauantaina neljän pugilistin voimin Ylä-Tikkurilan Kipinän nyrkkeilykilpailuihin Vantaalla. Nuorattuun neliöön astelivat Veera Nykänen, Roni Patronen, Aidan Mareta ja Aleksi Hautaniemi.

Veera Nykänen kohtasi naisten 54-kiloisissa Ringside Gymin Doha Alkhatebin. Kookkaampi helsinkiläinen laittoi hanakasti hanttiin, mutta Nykänen oli kaksikosta osuvaisempi, nyrkkeili aktiivisesti ja iski ottelun näyttävimmät osumat. Veera vei pistevoiton ansaitusti nimiinsä, joskin hajaäänin.

Roni Patronen otti miesten 75-kiloisten sarjassa mittaa Turun Jyryn Joni Kortetjärvestä. Turkulainen löi terävää takakäden suoraa, mutta Patronen otti tarkasti, nosti tempoa ottelun edetessä ja löi vastustajansa kanveesillekin. Voitto matkasikin ansaitusti Espooseen.

Aidan Mareta debytoi B-junioreiden 75-kiloisissa ja sai vastaansa Järvenpään Nyrkkeilyakatemian Aatos Kakon. Mareta joutui alkuun puolustuskannalle, mutta löi vastustajansa luvulle päätöserässä. Voitto ratkesi lopulta hajaäänin Kakon nimiin, mutta Aidan palkittiin kilpailujen taistelijana.

Myös Aleksi Hautaniemi iski debyyttinsä ja kohtasi A-junioreiden 67-kiloisissa Tapanilan Erän Otto Kivilaakson. Hautaniemi iski räväkästi, eikä antanut sitkeälle vastustajalleen mahdollisuuksia. Kehätuomari laski kahdesti lukua Aleksin vauhdikkaiden hyökkäysten päätteeksi ja keskeytti yksipuolisen ottelun kolmannessa erässä espoolaisen hyväksi.

Espoon Kehähaiden valmentajina Tikkurilan-kilpailumatkalla ahersivat Petteri Maunu ja Timo Ryökäs. Kilpailuissa käytiin kaikkiaan 36 ottelua.