Joni Manner ja Semi Jouini kamppailivat Lahdessa

Joni Manner ja Semi Jouni kamppailivat lauantaina vauhdikkaasti LTI MMA -tapahtumassa

Espoon Kehähait osallistui lauantaina vapaaottelun LTI MMA -kilpailuihin kahden urheilijan voimin. Häkkiin astelivat Joni Manner 77,1-kiloisissa sekä Semi Jouini 93-kiloisten sarjassa.

Joni Manner sai vastaansa MMA Team 300 Jere Tuulkarin. Tamperelainen pyrki ulottuvan espoolaisen iholle ja yritti viedä ottelua mattoon, mutta Joni puolusti kaatoyritykset onnistuneesti. Manner otti ottelun hallinnan pitkillä ja painavilla lyönneillään. Joni otti kolmannessa sylitilanteessa giljotiinikuristuksen ja viimeisteli avauserän kuristusvoiton onnistuneesti pystystä.

Semi Jouini otti mittaa GB Gymin Murdatha Khlaifawista. Kaksikko kävi reipashenkisen täysaikaisen taiston, jossa molemmat antoi ja otti läpi ottelun. Jouini löi Khlaifawin avauserässä lattiaan, mutta helsinkiläinen selvisi tilanteesta pälkähällä. Murdatha Khlaifawi alkoi hallita painitilanteita ottelun edetessä ja jakoi tasaiseen tahtiin lyöntejä matossa. Semi Jouini alkoi jäämään painitilanteissa alimmaiseksi, mutta haki hyvin giljotiinia ja siltasi ponnekkaasti. Khlaifawi voitti yleisöystävällisen ottelun lopulta pistein. Ottelun jälkeen tapahtumajärjestäjä pyysi kaksikkoa ottamaan uusinnan myöhemmin tänä vuonna järjestettävässä iltatapahtumassa.

Espoon Kehähaiden kulma-avustajina Lahden-kilpailuissa ahersivat Janne Elonen-Kulmala ja Aaro Savonsalmi.