Janika Antinmaa haki revanssia Ruotsissa

Janika Antinmaa esitti vahvoja otteita Västeråsin häkissä

Espoon Kehähaiden Janika Antinmaa kilpaili lauantaina Ruotsin Västeråsissa FCR 12 -iltamassa. Janika haki revanssia viime vuoden MM-kisojen tappiolleen ruotsalaisesta Josefine Modigista. Kolme-eräinen ottelu käytiin 52,2 kilon sarjassa IMMAF-säännöin.

Kaksikko jakoi pystyottelussa paljon painavia osumia molemmin puolin, mutta Janika oli vastustajaansa osuvaisempi. Modig onnistui kuitenkin joka erässä alasvienneissään ja iski matossa kaksin käsin.

Antinmaa onnistui altapoistuloissaan kahdessa ensimmäisessä erässä ja vei ottelun takaisin pystyyn. Päätöserässä Janika haki alta ratkaisua lopetusotteilla, mutta ruotsalainen vältti pahimmat ansat vahvalla painillaan. Ottelu päättyi viime vuotisten MM-kisojen tavoin Josefine Modigin pistevoittoon.

Espoon Kehähaiden valmentajana Ruotsin-kilpailuissa ahkeroi Janne Elonen-Kulmala.