Kehähaille kaksi sarjavoittoa Pirkka-turnauksesta

Abdelsalam, Yasen ja Alfred iskivät mitaleille viikonlopun kansainvälisessä junioreiden Pirkka-turnauksessa Tampereella

Espoon Kehähait osallistui viikonloppuna nyrkkeilyn junioreiden Pirkka-turnaukseen viiden nyrkkeilijän voimin. Kehään nousivat lopulta Abdelsalam El Gendy, Alfred Hoxha ja Yasen Ahmed. Ilias Fennane ja Jonathan Kolehmainen sairastuivat kisapäivänä ja eivät sen myötä ehtineet kehään saakka.

Abdelsalam El Gendy kilpaili B-junioreiden 54-kiloisissa ja kohtasi välierissä Ylä-Tikkurilan Kipinän Kosmo Granholmin. El Gendy piti ottelun liikkeessä ja napsi osumia nopeilla lyönneillään. Espoolainen voitti kaikki erät ja kirjasi pistevoiton nimiinsä tuomareiden yksimielisellä päätöksellä. Abdelsalam sai loppuottelussa vastaansa Viron Ivan Issakovin. Abdelsalam aloitti ottelun hyvällä liikkeellä ja napsi tunnustelevia osumia virolaisesta. Espoolainen osui kovan takakäden suoran avauserän lopulla ja kehätuomari keskeytti ottelun luvunlaskun päätteeksi. Voitto ja kultamitali matkasivat Espooseen suvereenin esityksen päätteeksi.

Alfred Hoxha osallistui B-junioreiden 57-kiloisten sarjaan ja otti välierissä mittaa Turun Urheiluliiton Hussen Haidarista. Hoxha oli vastustajaansa terhakammassa iskussa ja hallitsi kehätapahtumia hyvällä liikkeellä ja terävillä lyönneillään. Voitto kirjattiinkin Alfredin nimiin puhtaasti 5-0. Alfred Hoxha haki loppuottelussa revanssia viime syksyn SM-kisojen loppuottelusta, kun hän sai vastaansa Ringside Gymin Leevi Salon. Alfred lähti otteluun eri taktiikalla kuin syksyllä, mutta maajoukkue-edustaja Salo vei kuitenkin pidemmän korren ja iski ottelun nimiinsä kaikin tuomariäänin. Alfredille hopeaa hienon turnauksen päätteeksi.

Yasen Ahmed kilpaili B-junioreiden 63-kiloisten B-sarjassa, kun olisi joutunut 60-kiloisissa kilpailemaan seurakaverinsa Iliaksen kanssa. Yasen kohtasi loppuottelussa Lapin Lukon Alvar Flinkin, joka hallitsi avauserässä keskikehää. Yasen oli kuitenkin kaksikosta osuvaisempi ja vei ensimmäisen erän kirkkaasti nimiinsä. Rovaniemeläisen kulmasta lensi pyyhe kehään toisen erän alussa, joten kultamitali matkasi Espooseen.

Espoon Kehähaiden valmennus- ja huoltojoukoissa Tampereen-matkalla ahersivat Petteri Maunu, Mostafa El Gendy ja Amro Ahmed.