Iris voitti Baltian avoimet mestaruuskilpailut

Iris Nihti iski vakuuttavasti Jonavos Sporto Arenalla Liettuan Jonavassa

Espoon Kehähaiden Iris Nihti ja Janika Antinmaa osallistuivat viikonloppuna Liettuan Jonavassa iskettyihin vapaaottelun Baltian avoimiin mestaruuskilpailuihin. Valitettavasti Janika Antinmaan vastustajat vetäytyivät kilpailuista kuultuaan tämän meriitit, joten Janika jäi vaille otteluita. Iris pääsi kuitenkin kilpailemaan yli 70-kiloisten sarjassa.

Iris Nihti kohtasi loppuottelussa latvialaista Klub MMA Bauskaa edustavan Linda Saknen. Latvialainen aloitti räväkästi ja haki osumia koukuillaan. Iris pääsi kuitenkin nopeasti jyvälle vastustajansa tyylistä, löysi oman etäisyytensä ja iski kovia osumia. Linda Sakne ajoi Iriksen muutamaan otteeseen häkkiä vasten, mutta espoolainen sai itsensä irti ja jakeli kovia osumiaan. Latvialainen oli hätää kärsimässä avauserän lopussa ja ilmassa oli jo keskeytyksen tuntua.

Suomalainen aloitti toisen erän vahvasti ja painostus osoitti, että Saknesta oli jo kovimmat mehut syöty. Iris Nihti osui napakasti etäältä ja viimeisteli keskeytysvoiton lyöntisarjallaan. Irikselle kultaa hienon esityksen myötä.

Espoon Kehähaiden valmentajina Liettuan-matkalla ahersivat Janne Elonen-Kulmala sekä ilman ottelua jäänyt Janika Antinmaa.