Krav Magan peruskurssilla harjoiteltiin itsepuolustusta

Espoon Kehähaiden Krav Maga -harjoituksissa treenataan tehokasta itsepuolustusta yhtä ja useampaa hyökkääjää vastaan

Krav Magan helmikuussa alkanut peruskurssi huipentui tiistaina 19. huhtikuuta Practitioner 1 -tason kokeeseen. Tasokokeet otti vastaan Jari Virtanen, jota antoi jokaiselle kokelaalle henkilökohtaisen palautteen kokeen päätteeksi. Kurssin ohjanneet Mikko Lindholm ja Jari Virtanen kehuivat kurssin kokonaistasoa hyväksi. Kurssilaiset olivat omaksuneet opetetut asiat erinomaisesti.

Krav Magan peruskurssilla oli tuttuun tapaan letkeä fiilis niin harjoituksissa kuin tasokokeessakin. Harjoittelua leimasivat reipas tekeminen ja tahto oppia itsepuolustusta. Kurssin ohjaajat kehuivat treeneissä vallinnutta innostusta, joka entisestään kohotti ilmapiiriä ja edisti kurssilaisten motivaatiota. Myös kurssilaisten antama palaute oli varsin positiivista, joten tästä on hyvä jatkaa.

Practitioner 1 -tason suorittivat:
Ahlfors Antti
Elfvengren Arto
Eräkallio Carla
Hotti Jesse
Männik Oliver
Pahkala Janne
Tunturi Maija
Vallila Alexandra

Lisäksi useampi aiemmin aloittanut harrastaja on jo edennyt harjoittelussa niin pitkälle, että suorittivat Practitioner 2 -tason:
Murin Aleksander
Rapeli Mika
Rautio Kalle.
Salmela Tomi.

Onnittelut harjoittelijoille uusista tasoista ja ohjaajille hyvästä opetuksesta!