Teemu ja Markus voittoihin Oulussa

Espoon Kehähaiden saldona Oulun-turneelta oli kaksi kultaa ja kaksi hopeaa

Espoon Kehähait osallistui neljän kilpailijan voimin lauantaina Art Of Fight -iltatapahtumaan Oulun Kamppailuklubilla. Teemu Petjoi, Badou Faal ja Oskar Sääsk kilpailivat vapaaottelussa IMMAF-säännöin. Markus Rytöhonka puolestaan kamppaili lukkopainissa.

Teemu Petjoi otti mittaa Jyväskylä Fight Clubin Tomi Vainionpäästä. Ottelu käytiin 77,1 kilon sarjassa. Ensimmäisessä erässä oli vauhdikkaita pystytilanteita puolin ja toisin, Keski-Suomen edustajan loistaessa lyönneillään. Espoolainen pääsi kuitenkin hyvin peliin mukaan. Petjoi pujahti toisessa erässä takavyöhön, raahasi Vainionpään mattoon, otti selän ja päätti pelin tiukkaan takakuristukseensa. Hieno keskeytysvoitto Teemu Petjoille vapaaotteludebyytissään.

Badou Faal sai 83,9-kiloisissa vastaansa Finnfighters’ Gymin Roope Koskisen. Ensimmäinen erä kulki tarkan ja teknisen pystyottelun merkeissä turkulaisen esittäessä vahvoja potkuja ja espoolaisen väläyttäessä lyöntiarsenaalillaan. Faal puolusti upeasti Koskisen aiemmat alasvientiyritykset, mutta erän lopussa turkulainen onnistui kaadossaan ja kirjasi muutaman nasevan matto-osuman nimiinsä. Toinen ja kolmas erä kulkivat avauserästä tutulla kaavalla ja lopussa Roope pääsi Badoun selkään ja dominoi päätöshetket. Voitto matkasikin ansaitusti kaikin tuomariäänin Turkkuse.

Olari Sääsk kohtasi 69 kilon catch weightissa MMA Team 300 Juuso Renforsin. Olari oli alkuun niskan päällä hyvillä lyönneillään, mutta erän lopussa tamperelainen onnistui alasviennissä ja kirjasi muutaman painavan osuman nimiinsä. Toisessa erässä tamperelainen katsoi tilanteen maltilla ja päätti ottelun tarkalla yläpotkullaan. Olarille hopeaa.

Markus Rytöhongan kilpakumppaniksi asettui isäntäseura Oulun Kamppailuklubin Valtteri Merilehto ja kamppailu käytiin lukkopainissa ilman kiertäviä polvilukkoja. Ottelu kulki pitkälti Rytöhongan komennossa, espoolaisen kontrolloidessa pysty- ja häkkipainia varmoin ottein. Markus vei oululaisen pari kertaa mattoonkin ja kontrolloi päältä. Voitto matkasikin täyden ajan jälkeen tuomaripäätöksellä Espooseen.

Kehähaiden valmentajina Oulun-matkalla ahersivat Abdul Hussein ja Janika Antinmaa.
- Upeeta ottelemista kaikilta, kehitys näkyy, Antinmaa summasi.