Theo ja Tiia-Mari iskivät mitaleille GeeBee-turnauksessa

Tiia-Mari Rantakylä ja Theo Kolehmainen osallistuivat viikonloppuna ensimmäistä kertaa perinteiseen GeeBee-turnaukseen

Espoon Kehähaiden Theo Kolehmainen ja Tiia-Mari Rantakylä nyrkkeilivät viikonloppuna kansainvälisessä GeeBee-turnauksessa Helsingin Urheilutalolla. Theo kilpaili miesten 86-kiloisissa ja Tiia-Mari puolestaan iski naisten 57-kiloisten sarjassa.

Kolehmainen otti loppuottelussa mittaa Kotkan Voimailijoiden Elia Juustista. Ottelu oli kauttaaltaan tasainen, mutta pidempi Juusti oli avauserässä aktiivisempi ja kaikki tuomarit kirjasivat erän 10-9 hänen nimiinsä. Espoolainen kiristi ruuvia toisessa erässä, mutta sai vakuutettua vain yhden arvostelutuomarin puolelleen. Kolmanteen erään lähdettiinkin takaa-ajoasemassa, Theo piti keskikehän vahvasti itsellään ja haki osumia vahvoilla koukuillaan. Kolehmainen sai päätöserässä kaksi tuomaria puolelleen ja ottelu päätyi Juustin hyväksi kaikin tuomariäänin. Theo Kolehmaiselle hopeaa.

Tiia-Mari kohtasi välieräottelussaan Tampereen Voimailuseuran Vilma Viitasen. Espoolainen haastoi hyvin, vaikka moninkertainen arvokisamitalisti tiedettiin taitavaksi vastustajaksi. Rantakylä sai itsekin napsittua osumia, mutta vasenkätinen tamperelaistaituri oli terävämpi jalkatyöskentelyssä ja rytminvaihdoissaan. Viitanen ei osunut raskaasti, mutta kehätuomari katsoi tämän osuneen tarpeeksi ja keskeytti ottelun toisessa erässä. Tiia-Mari Rantakylälle pronssia.

Espoolaisten kulmamiehenä ahersivat Petteri Maunu sekä Suomen Nyrkkeilyliiton lajipäällikkö Jussi Riikonen.