Kehähaiden nyrkkeilijöille täyspotti Ruskiksen Skaboista

Kehätuomari Jouni Hartman julisti ansaitusti Espoon Kehähaiden Jonathan Kolehmaisen voittajaksi

Espoon Kehähait marssitti 13. maaliskuuta nyrkkeilyn Ruskiksen Skabojen kisakehään kolme urheilijaa. Kehähailta olisi olisi ollut useampikin pugilisti tarjolla, mutta kaikille ei saatu vastustajia. Ottelut järjestyivät Jonathan Kolehmaiselle, Tiia-Mari Rantakylälle sekä Veera Nykäselle.

Jonathan Kolehmainen sai C-junioreiden 60-kiloisissa vastaansa Ringside Gymin Uuno Kuusiston. Helsinkiläinen laittoi tiukasti kampoihin, mutta Kolehmainen löysi tilaa niin vartalo- kuin vastaiskuilleenkin ja vei ottelun nimiinsä komeasti kaikin tuomariäänin. Jonathanin otteista jäi erityisesti mieleen kahden päätöserän oivalliset kaksoishyökkäykset.

Tiia-Mari Rantakylä otti naisten 57-kiloisissa mittaa MMA Lappeenrannan slovenialaisvahvistuksesta Sabina Becistä. Etelä-Karjalan edustaja rummutti vahvasti sarjojaan tasaisessa avauserässä. Espoolainen sai ottelun kontrolliinsa toisesta erästä alkaen ja kirjasi voiton nimiinsä tuomareiden yksimielisellä päätöksellä. Tiia-Marin voiton avaimina oli aktiivinen etukäden käyttö ja selkeät takakäden iskut.

Veera Nykänen kohtasi naisten 54-kiloisissa Ringside Gymin Doha Alkhatebin. Molemmilla oli hetkensä tasaisessa avauserässä. Sen jälkeen Veeran otteleminen kulkikin vahvasti samaa kaavaa kuin Tiia-Marilla reilua kahta tuntia aiemmin: hyvällä työmoraalilla etukädellä hämäyksiä ja hyökkäyksiä sekä siihen rytmitettynä takakättä mukaan. Kurinalainen kehätyöskentely kantoi hedelmää ja voitto kirjattiinkin Nykäselle puhtaasti 3-0.

Kilpailut käytiin tuttuun tapaan Ruskeasuon Urheiluhallilla Helsingissä. Espoon Kehähaiden kulmamiehinä ahersivat Petteri Maunu ja Timo Ryökäs.