Theo ja Tiia-Mari kilpailivat Kajaanissa

Espoon Kehähait osallistui kahden pugilistin voimin 4.-5. maaliskuuta nyrkkeilyn TUL-turnaukseen Kajaanissa. Nuorattuun neliöön astelivat Theo Kolehmainen ja Tiia-Mari Rantakylä.

Theo sai 86-kiloisten välierissä vastaansa Oulun Tarmon Lasse Kourulan, joka on toissavuoden suomenmestari. Kourula sai pääosin pidettyä liikkeellä ja suorilla oman etäisyytensä kahdessa ensimmäisessä erässä vieden erät niukasti nimiinsä. Espoolainen löysi jyvän päätöserässä ja iski vastustajansa kahdesti luvunlaskuunkin. Pistevoitto kirjattiin kuitenkin hajaäänin Kourulan nimiin, vaikka moni kokenut tuomari hämmästelikin tuomiota. Varmasta lähteestä saatiin tietää parilla tuomarilla olleen pistelaskukoneen piuhat väärin päin, mutta tuomio kuitenkin pysyi. Kolehmainen selvitti pronssiottelun pokkauksella, kun Lahden Kalevan Kaapo Koivunen tyrmättiin omassa välierässään, eikä täten olisi ollut pronssitaistossa ottelukelpoinen.

Tiia-Mari kohtasi perjantain ottelussaan Kankaanpään Nyrkkeilijöiden nuoren maajoukkueiskijä Teresa Mäkisen. Rantakylä aloitti hyvin, mutta Mäkinen vei taidokkaasti kakkos- ja kolmoserät nimiinsä. Voitto matkasikin Kankaanpäähän kaikin tuomariäänin. Tiia-Mari sai pronssiottelussa vastaansa Raahen Nyrkkeilijöiden Saara Lukkarilan. Kamppailu oli avausottelua tasaisempi ja espoolainen aloitti hyvin. Toisessa erässä tilanteet alkoivat tasoittua ja päätöserä kirjattiin Lukkarilan nimiin. Raahelaisen loppukiri onnistui ja hän kirjasi pistevoiton nimiinsä.

Espoon Kehähaiden valmentajana Kajaanin turneella ahersi Mikko Rupponen.