Janika Antinmaa ylsi SM-hopealle

Janika Antinmaa (vas) oli tyytyväinen no-gi SM-kisojen antiin

Espoon Kehähaiden vapaaottelija Janika Antinmaa kilpaili 26. helmikuuta Lempäälässä Suomen Brasilialaisen Jujutsun Liiton no-gi SM-kilpailuissa. Janika lähti oheislajinsa SM-kisoihin hakemaan kisakokemusta ja saikin sitä ihan mukavasti.

Antinmaa osallistui sinivöisten 61,5-kiloisten sarjaan. Janika selvitti walk overilla ottelunsa BJJ Vaasan Peppi Paanasta ja Loop Jiu-Jitsun Heidi Sarenia vastaan. Välierissä Janika otti nopean voiton kimura-käsilukolla Jyväskylän Fight Clubin Reetta Knuutilasta.

Janika Antinmaa sai loppuottelussa vastaansa Finnfighters’ Gymin kokeneen ammattilaisvapaaottelija Minna Grusanderin. Matsi oli hienoa jiujitsua molemmilta vapaaottelijoilta, mutta Grusander vei lopulta kamppailun nimiinsä käsilukolla. Espoolaisen tuloksena hienosti hopeaa.

Janika osallistui myös avoimeen sarjaan ja voitti ensimmäisessä ottelussaan pistein 14-0 Buli Jiu-jitsun Laura Aurolahden. Antinmaa otteli teknisesti hyvin toisessakin ottelussaan, mutta kamppailu päättyi Sigma Jiu-jitsun Helena Vannisen nimiin pistein 4-2.