Eetulle otteluvoitto Tallinnassa

Eetu Ekebom (kesk) urakoi sunnuntaina kaksi ottelua Virossa

Espoon Kehähaiden vapaaottelija Eetu Ekebom kilpaili sunnuntaina Viron Tallinnassa Vabaring 14 -tapahtumassa. Eetu kamppaili omaa painoluokkaansa ylempänä ja nousi häkkiin kahteen otteeseen.

Ekebom otteli ensimmäisenä virolaisen Englas-tiimin Rene Laita vastaan. Ottelu alkoi mainiosti ja Eetu jakeli painavia alapotkuja sekä lyöntejä vieden avauserän nimiinsä. Toisessa erässä virolainen kaatoi Ekebomin ja sai tilannetaistelun päätteeksi takakuristuksensa kohdilleen ja Eetu joutui taputtamaan tappion merkiksi.

Espoolainen kohtasi toisessa ottelussaan saman tiimin Jon Salterin. Taisto alkoi vastustajan komennossa tyylikkäällä taittokaadolla ja Salter hallitsikin ottelun ensimmäistä erää. Eetu haki toisessa erässä itse kaadot ja pääsi pinon päälle pääsääntöisesti tilannetaistoissa kontrolloivaan rooliin vieden toisen erän nimiinsä. Eetu Ekebom oli kolmannessa erässä selkeästi vastustajaansa energisempi, vei ottelun tonttiin, kontrolloi tyylikkäästi ja jakeli osumia päältä. Ekebom voittikin viimeisen erän ja sen myötä koko ottelun kaikin tuomariäänin.

Kehähaiden koutseina Tallinnassa urakoivat Abdul Hussein ja Janne Elonen-Kulmala.