Kehähaiden nyrkkeilijöille kolme sarjavoittoa TUL-turnauksesta

Espoon Kehähait oli B-junioreiden menestynein seura ja kaikkien ikäluokkien mitalitaulukossa koko kilpailujen toisena

Espoon Kehähaiden nyrkkeilijät saalistivat kolme sarjavoittoa nuorten TUL-turnauksesta viikonloppuna. Kehähait osallistui Solvallan urheiluopistolla käytyihin kilpailuihin kuuden pugilistin voimin. Nuorattuun neliöön astelivat Abdelsalam El Gendy, Alfred Hoxha, Yasen Ahmed, Ilias Fennane, Zakaria Fennane ja Jonathan Kolehmainen.

Abdelsalam El Gendy kohtasi B-junioreiden 54-kiloisten välierissä Lahden Kalevan Jimi Nikkilän. Abdelsalam rytmitti ottelua taitavasti, vei joka erän nimiinsä ja kirjasi otteluvoiton kaikin tuomariäänin. Espoolainen kohtasi loppuottelussa Turun Urheiluliiton Hussen Haidarin. Finaalin avauserä oli tasaista tunnustelua, mutta El Gendy vei toisen ja kolmannen selvästi nimiinsä. Voitto kirjattiinkin Abdelsalamin nimiin tuomareiden yksimielisellä tuomiolla.

Alfred Hoxha kamppaili B-junioreiden 57-kiloisissa ja sai välierissä vastaansa Respect Boxing Clubin Miika Tiikkajan. Alfred hallitsi kehätapahtumia ja vei voiton nimiinsä puhtaasti 5-0. Hoxha sai finaalissa vastaansa Ylä-Tikkurilan Kipinän ulottuvan Oskari Immosen. Espoolainen piti ottelun liikkeessä, napsi osumia hyökkäyksillään ja vei voiton ansaitusti nimiinsä kaikin tuomariäänin.

Yasen Ahmed ja Ilias Fennane kilpailivat B-junioreiden 60-kiloisissa. Ilias sai vapaa-arvan loppuotteluun ja Yasen kohtasi välierissä Helsingin Työväen Nyrkkeilijöiden Danil Survon. Espoolainen rytmitti ottelua suorillaan ja vei kamppailun ansaitusti nimiinsä puhtaalla pistevoitolla. Loppuottelu käytiinkin sitten seurakavereiden kesken ja tuomareilla olikin arpomista tasaisen taiston arvostelussa. Ilias vei kohtaamisen lopulta nimiinsä hajaäänituomiolla 3-2.

Zakaria Fennane sai C-junioreiden 51-kiloisten suorassa finaalissa vastaansa itseään selkeästi kokeneemman ja kookkaamman Kiimingin Nyrkkeilykerhon Sebastian Aution. Epätasainen ottelu keskeytettiin avauserässä ja voitto matkasi Pohjois-Pohjanmaalle.

Jonathan Kolehmainen kohtasi C-junioreiden 60-kiloisten suorassa finaalissa East Side Wondersin Daniel Isarin. Kokeneempi ja ulottuvampi helsinkiläinen oli osuvaisempi ja vei pistevoiton ansaitusti nimiinsä.

Espoon Kehähaiden huoltojoukoissa ahersivat Petteri Maunu, Mostafa El Gendy ja Theo Kolehmainen.