Edward Wallsilla tiukka matsi Lontoossa

Edward Walls on aiemmin otellut 145-paunaisissa, tällä kertaa ottelu käytiin 140 paunan catch weight -painossa

Espoon Kehähaiden ammattilaisvapaaottelija Edward Walls kamppaili lauantaina 11. joulukuuta Englannissa Lontoon York Hallissa Cage Warriors 132 -tapahtumassa. Walls sai vastaansa Skotlannin Aidan “The Phenomenal” Stephenin.

Ottelusta muodostui varsin tasainen jännitysnäytelmä. Kamppailu oli vahvasti painivoittoinen ja Eddy esitti railakasta mattolyömistä. Stephen pääsi pariin otteeseen selkään, mutta Walls käänsi tilanteet onnistuneesti. Hyvätasoinen ja vauhdikas ottelu kesti täyden ajan ja päättyi lopulta skotlantilaisen hyväksi, kun tuomarit kirjasivat hänen nimiinsä kaksi erää ja suomalaiselle yhden erän.

Edward Wallsin kulmamiehenä Lontoon-reissulla ahersi hänen managerinsa Jukka Paananen.