Veera Nykänen haastoi Suomen mestarin Helsinki Openissa

Vapaaottelija Veera Nykänen haki potkunyrkkeilystä kisakokemusta tulevia ammattilaisotteluitaan varten

Espoon Kehähaiden Veera Nykänen kamppaili lauantaina 7. marraskuuta potkunyrkkeilyn Helsinki Openissa. Veera sai 52-kiloisten kamppailussa vastaansa mikkeliläislähtöisen Jyväskylän Jigotain Elsa Närhen, joka voitti sarjansa mestaruuden elokuun SM-kilpailuissa.

Veera Nykänen prässäsi ja voitti pääosan pitkistä tilanteista, mutta potkunyrkkeilyyn erikoistunut vastustaja napsi selkeimmät pisteosumat sivuliikkeestä ja vastatekniikoillaan Veeran hyökätessä. Närhi onnistui etenkin takakäden lyönneillä sekä ala- ja vartalopotkuillaan. Voitto matkasikin Jyväskylään kaikin tuomariäänin.

Espoon Kehähaiden kulmamiehenä Helsinki Openissa ahersi Abdul Hussein. Kilpailuissa käytiin kaikkiaan 20 K1-ottelua, joista yhdeksän käytiin noviisisäännöin ja 11 käytiin täysin säännöin. GB Gym ry järjesti kilpailut kotisalillaan Herttoniemessä.