Potkunyrkkeilyn peruskurssi huipentui vyökokeeseen

Peruskurssilaiset suoriutuivat hienosti ensimmäisestä vyökokeestaan

Potkunyrkkeilyn syksyn peruskurssi huipentui maanantaina 25.10. keltaisen vyön kokeeseen. Ryhmän tiivis ja motivoitunut harjoittelu näkyi vyökokelaiden hyvänä teknisenä tasona. Kurssin pääpaino oli lajin perustekniikoissa, niiden soveltamiseen liittyvissä taitotasoa kehittävissä harjoitteissa sekä fyysisten ominaisuuksien kehittämisessä.

Ryhmä jatkaa toistaiseksi treenaamista samoilla harjoitusajoilla omana ryhmänään ennen kuin heidät yhdistetään harrastajiin. Peruskurssin jälkeiseen harjoitteluun tuo monipuolisuutta moninaiset pariharjoitukset sekä uusien tekniikoiden harjoittelu. Tuntumaa kontaktiin aletaan hakea kontrolloitujen tehtäväharjoitteiden kautta.

Keltaisen vyön suorittivat:
Härkönen Jirka
Ilmolahti Tuomas
Jafari Wahida
Karvinen Nikki
Kärkkäinen Mika
Lindroth Fredric Johan
Mäki-Ranta Miro
Palamarchuk Platon
Radi Silmu
Rantala Johannes
Raukko Annukka
Rosenqvist Niko
Sauren Wilhelm
Sivula Inna
Sundgren Benjamin
Tenström Niklas
Tiira Kaisa
Toitturi Mikko

Vyökokeet vastaanotti Suomen Potkunyrkkeilyliiton graduointivaliokunnan varapuheenjohtaja Petteri Maunu 6.dan.