Kehähaiden vapaaottelijat kilpailivat Oulussa

Espoon Kehähaiden vapaaottelijat hakivat kokemusta Oulun kisoista

Espoon Kehähait osallistui lauantaina Art of Fight -vapaaottelukilpailuihin Oulussa kolmen kilpailijan voimin. Häkkiin astelivat 77,1-kiloisissa Brandon Smerling ja Theo Kolehmainen sekä 84-kiloisten sarjassa Miko Somari. Kaikki kolme ottelivat IMMAF-säännöillä.

Brandon Smerling sai vastaansa isäntäseura Oulun Kamppailuklubin Anton Ukkolan. Brandon otteli vasta toista otteluaan ja oululaisella oli vahva BJJ-tausta. Ukkola sai vietyä Smerlingin joka erässä tonttiin ja Brandon sai tyytyä puolustamaan lopetusyrityksiä ja taisteli kasan alimmaisena. Voitto jäikin täyden ajan päätteeksi Ouluun.

Myös Theo Kolehmainen kilpaili toista kertaa vapaaottelussa ja kohtasi isäntäseuran Pyry Kiviluoman. Theo osui pystyssä hyvillä lyönneillä, mutta vahvan BJJ-taustan oululainen onnistui alasvienneissään ja kontrolloi mattotilanteita. Theo puolusti hienosti ja muutaman kerran pääsikin takaisin jaloilleen, mutta nyt se ei riittänyt. Kiviluoma kirjasi voiton nimiinsä kaikin tuomariäänin.

Miko Somari sai vapaaotteludebyytissään vastaansa MMA Joensuun Onni Saastamoisen. Itä-Suomen edustaja laittoi hurlumhein päälle heti avauserässä ja vei voiton nimiinsä ensimmäisen erän keskeytyksellä.

Kehähaiden koutsina Oulun-turneella ahersi Janika Antinmaa.
- Ei tullut reissusta tällä kertaa kun oppia, Antinmaa summasi.