Kehähaille kaksi kultaa Ruskiksen Skaboista

Jonathan (vas) iski taidokkaan voiton D-junioreiden kohtaamisessa

Espoon Kehähaiden pugilistit iskivät kolmen nyrkkeilijän voimin sunnuntaina Ruskiksen Skaboissa Helsingissä. Nuorattuun neliöön astelivat Jonathan Kolehmainen, Guglielmo Bartolini ja Tiia-Mari Rantakylä.

Jonathan Kolehmainen sai D-junioreiden 60-kiloisissa vastaansa Golden Boxing Clubin Mohammed Alsafen. Kyseessä oli molempien debyyttiottelu. Jonathan hallitsi keskikehää ja oli hieman kilpakumppaniaan osuvaisempi. Voitto päätyikin Espooseen oikeutetusti kaikin tuomariäänin 3-0.

A-juniori Guglielmo Bartolini otti mittaa yleisen sarjan Valtteri Kivistöstä. Joutseno Boxing Clubin Kivistöllä oli jo viisi nyrkkeilyottelua plakkarissaan sekä ottelukokemusta muistakin lajeista. Bartolini otteli kuitenkin hyvällä itseluottamuksella, nosti tempoa ottelun edetessä ja napsi osumia suorillaan. Pistevoitto kirjattiinkin ansaitusti Guglielmolle.

Tiia-Mari Rantakylää vastaan asettui huomattavasti kokeneempi Viipurin Nyrkkeilijöiden Fatma Hajizadeh. Tiia-Mari otteli pidempänä kaukoetäisyydeltä ja Fatma puolestaan hakeutui puolietäisyydelle. Ottelu oli vauhdikas ja iskuja jaettiin reippaasti puolin ja toisin. Voitto kirjattiin helsinkiläisen nimiin kaikin tuomariäänin, mutta Rantakylä laittoi ottelijoiden kokemuseroon nähden erittäin hyvin kampoihin.

Espoon Kehähaiden kulmamiehinä ahersivat Petteri Maunu, Timo Ryökäs ja Mikko Rupponen.