Guglielmo Bartolini debytoi voittokkaasti Nääsnyrkkeilyissä

Espoon Kehähait sai lauantain Nääsnyrkkeilyihin ottelut kahdelle nyrkkeilijälle

Espoon Kehähait osallistui lauantaina Tampereen Voimailuseuran isännöimiin Nääsnyrkkeilyihin kahden pugilistin voimin. Nääshallin kisakehään nousivat Tiia-Mari Rantakylä ja Guglielmo Bartolini.

Tiia-Mari Rantakylä kohtasi 57-kiloisten ottelussa isäntäseuran Emma Jokiahon. Tiia-Mari aloitti ottelun hyvällä liikkellä ja iski hienosti osumia etenkin avauserässä. Jokiaho pääsi paremmin etäisyydelleen ottelun edetessä ja vei lopulta pistevoiton nimiinsä tuomareiden yksimielisellä päätöksellä.

A-juniori Guglielmo Bartolini sai 60-kiloisten debyyttiottelussaan vastaansa yleisen sarjan Jarkko Kauton Janakkalan Nyrkkeilijöistä. Bartolini ei ikäeroa kavahtanut, oli ottelijoista hivenen tarkempi ja vei täysiaikaisen taiston ansaitusti nimiinsä, tosin vain hajaäänituomiolla.

Espoon Kehähaiden kulmamiehinä ahkeroivat Mikko Rupponen ja Timo Ryökäs.