Tiia-Mari iski kultaa Vantaalla

Tiia ja Tiia-Mari nyrkkeilivät hienosti lauantaina

Espoon Kehähaiden nyrkkeilijät starttasivat syksyn kisakauden lauantaina kahden pugilistin voimin Vantaalla. Ylä-Tikkurilan Kipinän isännöimissä kilpailuissa nuorattuun neliöön kapusivat espoolaisista Tiia Lahti naisten 64-kiloisissa sekä Tiia-Mari Rantakylä naisten 57-kiloisten sarjassa.

Tiia Lahti sai kahden debytantin kohtaamisessa vastaansa Boxing Team Hervannan Ida Niskasen. Tiia piti keskikehän hallussaan ja painosti pidempää tamperelaista läpi ottelun. Kaksi ensimmäistä erää olivat osumien puitteissa varsin tasaisia, mutta kolmannessa Niskanen iski osuvammin ja vei pistevoiton nimiinsä kaikin tuomariäänin. Ottelu oli kokonaisuudessaan tasaväkinen ja molemmat nyrkkeilijät debytoivat onnistuneesti.

Tiia-Mari Rantakylä kohtasi hyvätasoisessa ottelussa Savate Clubin Rosa Piirisen. Rantakylä hallitsi pääosin keskikehää ja napsi osumia rennoilla iskuilla ja rytminvaihdoillaan. Piirinen haastoi hienosti terävillä lyönneillään, mutta Rantakylä iski aavistuksen tarkemmin. Ottelu kirjattiin täyden ajan päätteeksi oikeutetusti espoolaisen nimiin, tosin hajaäänin.

Espoon Kehähaiden nyrkkeilijöiden kulmamiehinä ansioituivat Timo Ryökäs ja Mikko Rupponen.