Miikka Vento debytoi Turussa

Miikka Vento (vas) taisteli sisukkaasti yksikätisenäkin

Espoon Kehähaiden thainyrkkeilijä Miikka Vento iski thainyrkkeilyn debyyttiottelunsa Turussa 21. elokuuta. Vento kohtasti alkuperäisen vastustajan vetäydyttyä Deos Muay Thai Gymiä edustavan Magamed Tavbulatovin.

Magamed osoittautui taitavaksi ja tekniseksi, ja määräsi ottelun kulun avauserässä kovilla iskunvaihdoillaan. Vento lähtikin toiseen erään hyvällä työmoraalilla ja sai aloitteillaan rikottua vastustajansa rytmiä. Aloitteet johtivatkin menestykseen, kun espoolainen napsi hyviä osumia vastustajansa suojauksen läpi.

Päätöserässä helsinkiläinen sai prässättyä kovilla vartalopotkuillaan, joilla onnistui murtamaan Vennon käden. Sisukas espoolainen taisteli kuitenkin erän loppuun asti, mutta joutui hyvistä otteistaan huolimatta taipumaan pistetappioon. Pikaista paranemista Miikalle!