Krav Magan perskurssilla harjoiteltiin itsepuolustusta

Espoon Kehähaiden Krav Magan peruskurssilla harjoiteltiin tehokasta itsepuolustusta yhtä ja useampaa hyökkääjää vastaan

Krav Magan helmikuussa alkanut peruskurssi on huipentunut Practitioner 1 -tason kokeeseen. Tasokokeet otti vastaan Jari Virtanen, jota antoi jokaiselle kokelaalle henkilökohtaisen palautteen kokeen päätteeksi. Kurssin ohjanneet Mikko Lindholm ja Jari Virtanen kehuivat kurssin kokonaistasoa hyväksi, vaikka kurssi keskeytyikin pariksi kuukaudeksi koronatauon takia. Kurssilaiset olivat omaksuneet opetetut asiat erinomaisesti.

Krav Magan peruskurssilla oli tuttuun tapaan letkeä fiilis niin harjoituksissa kuin tasokokeessakin. Harjoittelua leimasivat reipas tekeminen ja tahto oppia itsepuolustusta. Kurssin ohjaajat kehuivat treeneissä vallinnutta innostusta, joka entisestään kohotti ilmapiiriä ja edisti kurssilaisten motivaatiota. Myös kurssilaisten antama palaute oli varsin positiivista, joten tästä on hyvä jatkaa.

Practitioner 1 -tason suorittivat:
Linnea Risp
Larissa Risp
Janna Kärkkäinen
Annika Raatikainen
Nicole Latini
Isla Nevalainen
Samuel Heib

Onnittelut harjoittelijoille uusista tasoista ja ohjaajille hyvästä opetuksesta!