Potkunyrkkeilijät voitokkaina Fairtex Openissa

Emmi ja Cassandra vastaanottivat Fairtexin huippuhanskat päätuomari Jukka Mikkoselta

Espoon Kehähait osallistui kolmen kilpailijan voimin seuran omiin kotikisoihin, kun lauantaina iskettiin potkunyrkkeilyn Fairtex Open Suomen Kamppailuopistolla. Kisakehään nousivat Cassandra Franck, Emmi Saarela ja Omar Tugarev.

Cassandra Franck kohtasi 65-kiloisten K1-ottelussa Wasa 3 Rootsin Marika Känsäkankaan. Cassandra liikkui hyvin, hallitsi etäisyyttä ja napsi osumia käsin ja jaloin. Tarkasti otellut espoolainen vei ottelun nimiinsä kaikin tuomariäänin 3-0.

Emmi Saarela sai 60-kiloisissa K1-säännöin vastaansa Lahden Kamppailulajikeskuksen Pihla-Maaria Holmlundin. Emmi hyödynsi hienosti ulottuvuuttaan ja napsi pisteitä suorilla lyönneillään. Saarela osui nasevasti myös potkuillaan ja voitti selkeästi 3-0.

Omar Tugarevia vastaan asettui 75-kiloisten K1-ottelussa Ahjo Training Centerin Jaakko Haanpää. Keravan Haanpää kävi hanakasti päälle loppuun saakka, mutta espoolainen oli osuvampi kautta ottelun. Voitto kirjattiinkin ansaitusti Omarille tuomareiden yksimielisellä päätöksellä.

Fairtex Openissa käytiin kaikkiaan 12 ottelua ja kilpailuihin osallistui yhteensä 12 seuraa aina Kokkolaa ja Vaasaa myöten. Cassandra ja Emmi palkittiin lopulta kilpailujen parhaina ja saivat sen kunniaksi Fairtexin tuotepalkinnot.

Espoon Kehähaiden kulmamiehinä ahersivat Abdul Hussein ja Petteri Maunu. Markku Nykänen, Sara Nurmi, Tatu Maunu, Marleena Peltonen ja Mirella Peltonen puolestaan kunnostautuivat tuomaritehtävissä. Maan mainiona kuuluttajana ja kilpailusihteerinä toimi Katri Kokkonen. Myös Kehähaiden talkooväki suoriutui tehtävistään kiitettävästi.

Tulokset Potkunyrkkeilyliiton nettisivuilla > > >