Potkunyrkkeilyn peruskurssi huipentui vyökokeeseen

Peruskurssilaiset suoriutuivat hienosti ensimmäisestä vyökokeestaan

Potkunyrkkeilyn kevään peruskurssi huipentui maanantaina 7.6. keltaisen vyön kokeeseen. Ryhmän tiivis ja motivoitunut harjoittelu näkyi vyökokelaiden hyvänä teknisenä tasona, vaikka kurssi keskeytyikin keväällä kahdeksi kuukaudeksi koronarajoitusten takia. Kurssin pääpaino oli lajin perustekniikoissa, niiden soveltamiseen liittyvissä taitotasoa kehittävissä harjoitteissa sekä fyysisten ominaisuuksien kehittämisessä.

Ryhmä jatkaa toistaiseksi treenaamista samoilla harjoitusajoilla omana ryhmänään ennen kuin heidät yhdistetään harrastajiin. Peruskurssin jälkeiseen harjoitteluun tuo monipuolisuutta moninaiset pariharjoitukset sekä uusien tekniikoiden harjoittelu. Tuntumaa kontaktiin aletaan hakea kontrolloitujen tehtäväharjoitteiden kautta.

Keltaisen vyön suorittivat:
Härkönen Annina
Ilves Margus
Kolehmainen Annastina
Mertala Jenni
Miettinen Nea
Paavilainen Johanna
Pavlov Vjatseslav
Tuokko Juho
Vo Oanh
Vungo Priit
Ylinen Jimi

Vyökokeet vastaanotti Suomen Potkunyrkkeilyliiton graduointivaliokunnan varapuheenjohtaja Petteri Maunu 6.dan.