Lasse taituroi voiton Virossa

Kehähaiden iskuryhmä Tallinnassa

Espoon Kehähaiden vapaaottelijat kilpailivat kahden miehen voimin lauantaina 5.6. Tallinnassa King of Kings World Series 2021 -tapahtumassa. Kehään astelivat Lasse Strömberg sekä Omar Tugarev. Iltatapahtuma oli järjestetty erinomaisesti ja ison maailman tyyliin sisältäen laadukkaita ja jännittäviä matseja niin vapaaottelusta kuin potkunyrkkeilyssäkin.

Lasse Strömberg palasi kisakehiin kahdeksan vuoden tauon jälkeen, kun vastaan asettui Ukrainan Anatolii Cornobai. Ottelu käytiin 70,3 kilon sarjassa MMA Bushido -säännöin, jotka vastaavat kansainvälisiä IMMAF-amatöörisääntöjä. Lasse oli väkivahva painitilanteissa ja vei vastustajansa joka erässä mattoon. Pystyottelussa vaihdettiin osumia puolin ja toisin, mutta matossa Lasse dominoi kasan päällimmäisenä. Espoolainen veikin ottelun nimiinsä kaikin tuomariäänin taidokkailla alasvienneillä ja aktiivisella mattokontrollillaan.

Omar Tugarev otteli omaa painoluokkaansa ylempänä eli 77,1-kiloisten sarjassa ja myös hänen ottelunsa käytiin MMA Bushido -säännöin. Tugarevia vastaan asettui Viron nouseva vapaaottelutähti Sergei Strinza. Pari oli kohdannut jo kerran aikaisemmin Virossa ja tuolloin Omar kärsi niukan pistetappion. Tällä kertaa ottelu käytiin kuitenkin suurimmaksi osaksi Strinzan komennuksessa. Omar taisteli upeasti ja sai myös hienoja onnistumisia, mutta virolaisen fyysisyys oli liikaa pienemmän painoluokan espoolaiselle ja täysiaikainen ottelu päätyikin kaikin tuomariäänin Strinzan nimiin.

Kehähaiden ottelijoiden apujoukkoina kunnostautuivat Janika Antinmaa, Abdul Hussein ja Max Hynninen.