Kehähaiden iskujoukko menestyi Art of Fightissa

Espoon Kehähaiden iskujoukko menestyi Oulun kilpailuissa

Espoon Kehähait osallistui lauantaina Oulussa Art of Fight -iltatapahtumaan viiden urheilijan joukkueella. Estradille astelivat Olari Sääsk, Abdul Hussein, Daniel Vuolle, Rinor Latifi ja Max Hynninen. Abdul kilpaili lukkopainissa ja muut matsit käytiin vapaaottelun kansainvälisin IMMAF-säännöin.

Olari Sääsk sai 70,3-kiloissa vastaansa Turun Finnfighters’ Gymin Ahmed Alin. Olari tarjoili tuttuun tapaan äärimmäisen viihdyttävän matsin, josta ei puuttunut vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Ali oli ottelussa hyvin mukana laittamalla espoolaisen koville nopeilla ja painavilla iskuillaan. Olarin liike ja alapotkut olivat kuitenkin myrkkyä vastustajalle ja ottelun kruunasi Olarin päätöserän näyttävä krekoheitto, joka sinetöi voiton Espooseen kaikin tuomariäänin.

Abdul Hussein kohtasi avoimessa painoluokassa Oulun Kamppailuklubin nuoren lukkopainilupauksen Joona Heinosen. Heinonen istui guardiin heti ottelun alussa ja tästä seurasi kahdeksan minuuttia viihdyttävää, teknistä ja liikkuvaa lukkopainia. Oululainen oli hyvin matsissa mukana, mutta joutui tyytymään suurimmaksi osaksi puolustajan rooliin Abban liikkeen ja tekniikoiden ketjutuksen ansiosta. Matsi päätyikin kaikin tuomariäänin Abban hyväksi.

Daniel Vuolle otti 70,3 kilon sarjassa mittaa KBT Kokkolan Ahmed Safaa Sami Al-Jabourista. Myöskään tästä matsista ei viihdyttävyysarvoa puuttunut. Daniel aloitti matsin vahvasti hyvällä liikkeellä ja pistohyökkäyksillään. Al-Jabourin alasviennit ja tekninen mattogrindi olivat omaa luokkaansa ja pakottivat Vuolteen kasan alimmaiseksi. Daniel taisteli upeasti, eikä kertaakaan antanut periksi, mutta tuomari keskeytti matsin kolmannessa erässä kokkolalaisen hyväksi ja näin Daniel sai tyytyä TKO-tappioon.

Rinor Latifia vastaan asettui 77,1-kiloisissa Jyväskylä Fight Clubin Kristian Behm. Latifi palasi näyttävästi häkkiin peräti kahdeksan vuoden ottelutauon jälkeen. Ottelu kulki alusta alkaen espoolaiskomennossa. Matsissa nähtiin painavaa lyömistä ja väkevää painia niin matossa kun seinälläkin. Ottelu päättyi lopulta selkeästi kaikin tuomariäänin Latifin hyväksi.

Max Hynninen sai 65,8-kiloisissa vastaansa Turun Finnfighters’ Gymin Hama Daran. Illan pääottelu starttasi vauhdikkaasti, kun lyöntejä ja potkuja vaihdettiin puolin sekä toisin. Dara pääsi sylille ja yritti näyttävää heittoa, mutta tilanteen päätteeksi Max päätyikin kasan päällimmäiseksi. Hynninen otteli mattotilanteen tarkasti ja sai vastustajansa triangeliin, josta sai taputeltua lopetusotteen ja ensimmäisen erän voiton nimiinsä suoralla käsilukolla.

Ottelut käytiin Oulun kamppailuklubilla. Kehähaiden iskujoukon valmentajana ahersi Janika Antinmaa.