Max ja Sara avasivat kisakauden Iisalmessa

Max ja Sara saivat tällä kertaa tyytyä hopeamitaleihin

Espoon Kehähaiden potkunyrkkeilijät osallistuivat lauantaina Iisalmi Openiin kahden kilpailijan voimin. Kehään kapusivat Max Hynninen miesten 63,5-kiloisissa ja Sara Nurmi naisten 52-kiloisissa. Molemmat kilpailivat K1-säännöin.

Max Hynninen haki viime vuoden SM-kisojen finaalitappiolle revanssia Oulun Kickboxing Teamin Jonne Kahmasta. Max piti monin kohdin oivallisesti momentumia itsellään ja otteli huomattavasti viime vuoden SM-kisoja paremmin, mutta välillä ote hieman herpaantui ja vastustaja pääsi paremmin mukaan.

Enemmänkin vapaaottelijana tunnettu Hynninen ei tiennyt nostaa kättä pystyyn korjatessaan jalkasuojansa kiinnitystä ja kehätuomari laski hänelle lukua sääntökirjan mukaisesti. Tämä tiesi osumapisteen menetystä, mikä koitui lopulta kohtalokkaaksi, kun Jonne Kahma voitti ottelun kahden tuomarin laskuissa vain yhdellä osumapisteellä. Hyvätasoinen ja tasainen ottelu päätyi lopulta oululaisen hyväksi kaikin tuomariäänin.

Sara Nurmi sai vastaansa Jyväskylän Jigotain Janita Immosen. Nurmi piti keskikehän hallussaan läpi ottelun, mutta liikkuvainen Keski-Suomen edustaja napsi selkeämmät pisteosumat. Sara yritti päätöserässä kääntää ottelun nimiinsä räväkällä loppukirillään, mutta voitto matkasi kuitenkin oikeutetusti Immosen mukana Jyväskylään.

Kehähaiden koutsina Iisalmen-turneella ahersi Abdul “Abba” Hussein. Pitkäksi venähtäneen koronatauon myötä kilpailijat ovat odottaneet kehään pääsyä ja Iisalmi Openissa käytiinkin hienosti kaikkiaan 20 ottelua ja tulokset löytyvät Suomen Potkunyrkkeilyliiton verkkosivuilta.